Uvodne odredbe

Ovo su Pravila nagrađivanja MultiPlusCard programa. Pravila nagrađivanja se primjenjuju na članove Programa dodatno na Pravila Programa. Pravila nagrađivanja detaljno uređuju pogodnosti koje su dostupne članovima Programa, način njihova korištenja te daju informacije o partnerima i načinu njihova sudjelovanja u Programu. Svi pojmovi definirani Pravilima Programa imaju jednako značenje i ovdje.

MPC može u svakom trenutku izmijeniti ova Pravila nagrađivanja i/ili partnere Programa i/ili način njihova sudjelovanja u Programu. Ova verzija Pravila nagrađivanja primjenjuje se od 10. lipnja 2024. godine što znači da se od tog dana pogodnosti ostvaruju i koriste pod ovdje navedenim uvjetima. Ovdje sadržana pravila o korištenju pogodnosti primjenjuju se i na sve ranije stečene pogodnosti.

Nagradni bodovi i BONUS euri
Jedan (1) BONUS euro odgovara vrijednosti jednog (1) eura prilikom kupnje ili donacije u okviru Programa. Nagradni bodovi se pretvaraju u BONUS eure pri čemu 100 nagradnih bodova odgovara jednom (1) BONUS euru odnosno jedan (1) nagradni bod odgovara 0,01 BONUS eura.
Sakupljanje nagradnih bodova i BONUS eura

Nagradne bodove i BONUS eure članovi mogu ostvariti kupnjama ili drugim transakcijama kod partnera Programa kod kojih je moguće sakupljati nagradne bodove i BONUS eure u skladu s ovim Pravilima.

Članovima Programa koji su prijavili svoj broj tekućeg računa ili kreditnog računa go!card kartice kod Zagrebačke banke mogu ostvariti nagradne bodove i BONUS eure svakim plaćanjem Mastercard kreditnim i/ili debitnim karticama tekućeg računa u eurima Zagrebačke banke na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji i inozemstvu, jednokratno ili na rate, bez potrebe predočenja MultiPlus kartice. Plaćanjem karticama Zagrebačke banke kod partnera Programa kod kojih je moguće sakupljati nagradne bodove i BONUS eure, članovi mogu ostvariti još veći nagradni iznos, jer ih u tom slučaju nagradnim bodovima i BONUS eurima nagrađuju i partner Programa kod kojeg kupuju i Zagrebačka banka za uporabu kartica.

BONUS euri dodjeljuju se na MultiPlusCard račun člana po izvršenoj kupnji / transakciji i mogu se koristiti već pri sljedećoj kupnji / transakciji. MultiPlusCard kao voditelj Programa vodi evidenciju i radi obračun nagradnih bodova odnosno BONUS eura.

Korištenje nagradnih bodova i BONUS eura
Ova Pravila nagrađivanja navode popis partnera Programa kod kojih je moguće koristiti BONUS eure. Za korištenje BONUS eura, član mora predočiti svoju MultiPlus karticu ili upisati broj svoje MultiPlus kartice u internetskoj trgovini partnera Programa.
Važenje BONUS eura

BONUS euri mogu se iskoristiti isključivo u periodu njihovog važenja. Ako za pojedini BONUS euro nije drugačije određeno, isti se može iskoristiti tijekom kalendarske godine kada je prikupljen kao i u sljedećoj kalendarskoj godini. Pojedine promotivne aktivnosti mogu uključiti dodjelu BONUS eura s kraćim periodom važenja te će takvi BONUS euri biti posebno navedeni / naznačeni članovima Programa.

Primjer: u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2021. godine član je sakupio nagradni iznos od 50 BONUS eura. Istodobno, u istom razdoblju član je iskoristio iznos od 40 BONUS eura. Na dan 31. prosinca 2021. godine na MultiPlusCard računu člana je preostao nagradni iznos od 10 BONUS eura koji se prenosi u sljedeće obračunsko razdoblje i koji se može iskoristiti najkasnije do 31. prosinca 2022. godine, nakon čega se dotični BONUS euri poništavaju.

Oduzimanje dodijeljenih pogodnosti

Dodijeljene pogodnosti mogu se članu oduzeti (poništiti) ako:

 • MultiPlusCard i/ili partner Programa utvrde da je član prekršio Pravila Programa i/ili ova Pravila nagrađivanja i/ili druge uvjete partnera Programa. ILI
 • U slučaju cijelog ili djelomičnog povrat iznosa maloprodajne cijene kada član iz bilo kojeg razloga vraća ili zamjenjuje kupljeni proizvod ili uslugu prilikom čije kupnje/ugovaranja su mu dodijeljeni predmetni nagradni bodovi odnosno BONUS euri. ILI
 • Ako se utvrdi da su predmetni nagradni bodovi odnosno BONUS euri dodijeljeni pogreškom.

Ako je član u međuvremenu iskoristio oduzete (poništene) BONUS eure, oduzeti (poništeni) BONUS euri namirit će se iz prvih sljedećih dodijeljenih BONUS eura.

Uvjeti partnera Programa

Partneri Programa samostalno određuju uvjete i način dodjele nagradnih bodova, BONUS eura i drugih pogodnosti. Uvjeti koji se primjenjuju kod pojedinog partnera Programa su niže navedeni.

Partneri Programa mogu dodatno odabrati pojedine proizvode ili usluge za koje se ne dodjeljuju nagradni bodovi odnosno BONUS euri (primjerice kod kupnje cigareta, bonova za mobitel, tiskovina, plaćanje režija i sl.) o čemu će članovi Programa biti obaviješteni na samim prodajnim mjestima partnera Programa.

Nagradni bodovi i BONUS euri dodjeljuju se članovima SAMO KADA kod kupnji koriste MultiPlus karticu (izuzetak su plaćanja karticama Zagrebačke banke) odnosno kod web trgovina, SAMO KADA upišu broj MultiPlus kartice, pod uvjetom da ova Pravila nagrađivanja predviđaju dodjelu pogodnosti za takvu kupnju / transakciju.

Partneri programa kod kojih je moguće sakupljati nagradne bodove:Uvjeti dodjele pogodnosti


Kupnja proizvoda pri čemu se nagradni bodovi / BONUS euri kod pojedine kupnje dodjeljuju na sljedeći način:


 • Gotovina, bankovne kartice: svakih potrošenih 2,75 eura = 1 nagradni bod
 • MultiPlus Bonus proizvodi u Konzumu: za kupnju proizvoda s posebnom oznakom MultiPlus BONUS član sakuplja dodatne BONUS eure istaknute na samom proizvodu, koji se zbrajaju s BONUS eurima ostvarenim na ukupan iznos te kupnje u Konzumu
 • Kada član koristi svoje BONUS eure za kupnju posebno označenih artikala, Konzum mu odobrava dodatan popust na kupnju te se primjenjuje cijena istaknuta na samom proizvodu.ZAGREBAČKA BANKA

www.zaba.hr

Uvjeti dodjele pogodnosti


Svako plaćanje Mastercard debitnim karticama tekućeg računa u eurima i Mastercard kreditnim karticama Zabe na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji i inozemstvu, jednokratno ili na rate pri čemu se nagradni bodovi dodjeljuju na sljedeći način:


 • Mastercard debitne kartice tekućeg računa u eurima: Svakih potrošenih 9 eura = 1 nagradni bod
 • Mastercard kreditne kartice: Svakih potrošenih 5 eura = 1 nagradni bod
 • Bodovi, odnosno BONUS euri sakupljaju se za jednokratne transakcije i transakcije obročne otplate.

Bodovi se ne dodjeljuju za podizanje gotovog novca, za sudjelovanje u igrama na sreću (lutrijske igre, igre klađenja, kasina i automata i sl.), rate potrošačkih i gotovinskih kredita te novčane transfere odnosno uplate u korist drugih platnih instrumenata i sl. (npr. uplate na druge digitalne novčanike, kupnja kriptovaluta, brokerske usluge i sl.).
U slučaju povrata/storna po kartici oduzimaju se dodijeljeni bodovi, odnosno BONUS euri.
TISAK, TISAK MEDIA

www.tisak.hr, www.tisakmedia.hr


Uvjeti dodjele pogodnosti


Kupnja proizvoda iz sljedećih kategorija: pića, prehrana, sladoled i smrznuta hrana, higijena i kozmetika, igračke, papirnica i poklon program, elektro pribor i medija, knjige i sezonski asortiman. Pri tome se nagradni bodovi kod pojedine kupnje dodjeljuju na sljedeći način:


 • Gotovina, bankovne kartice: svakih potrošenih 2,75 eura = 1 nagradni bod.
Uvjeti dodjele pogodnosti


Kupnja proizvoda pri čemu se nagradni bodovi kod pojedine kupnje dodjeljuju na sljedeći način:


 • Gotovina, bankovne kartice: svakih potrošenih 2 eura = 1 nagradni bodSANCTA DOMENICA

www.sancta-domenica.hr

Uvjeti dodjele pogodnosti


Kupnja proizvoda pri čemu se nagradni bodovi kod pojedine kupnje dodjeljuju na sljedeći način:


 • Gotovina, bankovne kartice: svakih potrošenih 2 eura = 1 nagradni bod

Bodovi se ne dodjeljuju za kupnje u web trgovini.
Meblo Trade

www.meblo.hr,

KARE Hrvatska

www.kare.hr

Calligaris Zagreb


Uvjeti dodjele pogodnosti


Kupnja proizvoda na prodajnim mjestima pri čemu se nagradni bodovi kod pojedine kupnje dodjeljuju na sljedeći način:


 • Gotovina, virmanska uplata, bankovne kartice: svakih potrošenih 2 eura= 1 nagradni bod
 • Kod plaćanja po ponudi/avansu, bodovi se dodjeljuju tek nakon kreiranja računa/otpremnice, odnosno po isporuci robe.
 • Bodovi se mogu prikupljati i za webshop narudžbe kod kojih je odabran način plaćanja pouzećem u prodajnom salonu.

Bodovi se ne dodjeljuju za proizvode na rasprodaji/outletu.

Partneri Programa kod kojih članovi ne sakupljaju nagradne bodove niti BONUS eure, ali ostvaruju druge pogodnosti Programa.


Partneri Programa kod kojih je moguće iskoristiti BONUS eure:


© 2017 - 2024
YoutubeLinkedin