Što je to MultiPlusCard Dječji klub?

MultiPlusCard Dječji klub namijenjen je Vama, dragi roditelji. Već u prvim godinama života Vaše bebe, kad su ljubav, pažnja i njega iznimno važni, MultiPlusCard je uz Vas te zajedno sa svojim partnerima kroz Dječji klub želi Vama i Vašem djetetu ponuditi samo najbolje.

U prodavaonicama Konzuma možete pronaći bogat izbor proizvoda visoke kvalitete namijenjene prehrani i njezi nježne i osjetljive bebine kože, a članstvo u Dječjem klubu osigurat će Vam još atraktivniju ponudu i povoljniju kupnju!

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa te kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program.

Već prilikom učlanjenja u Dječji klub poklanjamo Vam pakiranje Lumpi pelena gratis!

Kao članovi Dječjeg kluba ostvarujete pravo i na niz drugih pogodnosti do navršene 6. godine Vaših mališana!

Pogodnosti kluba

Pakiranje Lumpi pelena gratis

Nakon obrade Vaših podataka, u roku od 6 tjedana, na Vašu kućnu adresu stiže kupon s kojim u Vašoj Konzum prodavaonici odabirete Lumpi pelene, veličine koja Vam odgovara.

Knjižica pogodnosti Dječjeg kluba

Uštedite vrijeme i novac; 4 puta godišnje na Vašu kućnu adresu stiže knjižica pogodnosti MultiPlusCard Dječjeg kluba s brojnim kuponima sa popustom na odabrane artikle iz dječjeg asortimana.

Brošure s korisnim temama i savjetima

Okupili smo tim stručnjaka kako bismo Vam svojim korisnim savjetima obogatili znanje o razvoju i odgoju Vašeg djeteta. Na Vašu kućnu adresu, slat ćemo edukativne brošure s korisnim informacijama iz područja pedijatrije, nutricionizma i psihologije.

Rođendanska čestitka i poklon za prvi rođendan Vašeg djeteta

Rođendanska čestitka i poklon za prvi rođendan Vašeg djeteta samo je jedno u nizu iznenađenja koje pripremamo za Vas u MultiPlusCard Dječjem klubu!

Novim članovima poklanjamo 50 kn na računu Pčelica!

Svaki novi član koji se učlani u Dječji klub do 01.12.2018. dobiva POKLON KUPON - 50 kn na dječjem štednom računu Pčelica u Zagrebačkoj banci. Poklon kupon s kojim ćete moći ostvariti ovu pogodnost poslat ćemo na Vašu kućnu adresu u roku 6 tjedana od kad zaprimimo Vaše podatke.

Kako postati član?

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa te kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program.

Ukoliko ste već član MultiPlusCard programa, u Dječji klub se možete učlaniti putem naše internet stranice, besplatne mobilne aplikacije ili telefonskim pozivom na 072 000110.

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa nagrađivanja. Namijenjen je korisnicima MultiPlusCard kartice s predškolskom i školskom djecom.
Članom Dječjeg kluba postaje se davanjem obveznih podataka navedenih u pristupnici za MultiPlusCard Dječji klub, što se može učiniti putem naše internet stranice, besplatne mobilne aplikacije ili telefonskim pozivom na 072 000110.
U MultiPlusCard Dječji klub učlanjuju se isključivo glavne kartice. Navođenjem broja dodatne kartice na pristupnicu, u MultiPlusCard Dječji klub automatski će se učlaniti glavna MultiPlusCard kartica.
Podaci navedeni u pristupnici koriste se isključivo za marketinške svrhe, odnosno za slanje informacija o dodatnim pogodnostima, nagradnim igrama koje za članove MultiPlusCard Dječjeg kluba organizira i priređuje MultiPlus Card d.o.o. Podaci se mogu razmjenjivati sa sudionicima MultiPlusCard programa sukladno pravilima MultiPlusCard programa te se sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka ne razmjenjuju s trećim osobama.
Korisnik MultiPlusCard kartice, u svakom trenutku može odustati od članstva u Dječjem klubu. Pozivom na info telefon 072 000110 članstvo u Dječjem klubu biti će automatski ukinuto.
Ukoliko osoba više nije korisnik MultiPlusCard kartice, prestaje biti članom Dječjeg kluba.
MultiPlus Card d.o.o. zadržava pravo, bez prethodne pismene obavijesti, obustaviti MultiPlusCard Dječji klub i određene ili sve aktivnosti koje se provode u sklopu kluba i pritom ne preuzima odgovornost za eventualne prekide u procesu.
Pristupanjem MultiPlusCard Dječjem klubu i davanjem podataka navedenih u pristupnici, korisnici MultiPlusCard kartice u odnosu na te podatke daju svoju suglasnost za obradu tih podataka sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, a koja je potrebna kako bi MultiPlus Card d.o.o., kao voditelj zbirke osobnih podataka bio ovlašten obrađivati te podatke.
Korisnik MultiPlusCard kartice, koji pristupa MultiPlusCard Dječjem klubu, kao roditelj i zakonski zastupnik svog djeteta, ispunjavanjem obveznih podataka o svom maloljetnom djetetu iz ove pristupnice, suglasan je da MultiPlus Card d.o.o., kao voditelj zbirke osobnih podataka prikuplja i obrađuje te podatke u marketinške svrhe te ih razmjenjuje sa svim sudionicima MultiPlusCard programa čiji se ažurirani popis nalazi na Internet adresi www.multipluscard.hr, sve kako je opisano u pravilima MultiPlusCard Dječjeg kluba s kojima je u cijelosti upoznat, sve dok traje svrha radi koje su prikupljeni, odnosno sve dok ne uskrati svoju privolu na daljnje korištenje istih.
Članstvom u MultiPlusCard Dječjem klubu korisnik prihvaća ova pravila bezuvjetno.

Trebate li dodatne informacije?

Pitanja Email Info telefon 072 000110

Prijavi se u svoj korisnički račun ili postani član

Imam karticu Želim karticu