Što je to MultiPlusCard Dječji klub?

MultiPlusCard Dječji klub namijenjen je Vama, dragi roditelji. Već u prvim godinama života Vaše bebe, kad su ljubav, pažnja i njega iznimno važni, MultiPlusCard je uz Vas te zajedno sa svojim partnerima kroz Dječji klub želi Vama i Vašem djetetu ponuditi samo najbolje.

U prodavaonicama Konzuma možete pronaći bogat izbor proizvoda visoke kvalitete namijenjene prehrani i njezi nježne i osjetljive bebine kože, a članstvo u Dječjem klubu osigurat će Vam još atraktivniju ponudu i povoljniju kupnju!

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa te kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program.

Već prilikom učlanjenja u Dječji klub poklanjamo Vam pakiranje Lumpi pelena gratis!

Kao članovi Dječjeg kluba ostvarujete pravo i na niz drugih pogodnosti do navršene 6. godine Vaših mališana!

Pogodnosti kluba

Pakiranje Lumpi pelena gratis

Nakon obrade Vaših podataka, u roku od 6 tjedana, na Vašu kućnu adresu stiže kupon s kojim u Vašoj Konzum prodavaonici odabirete Lumpi pelene, veličine koja Vam odgovara.

Knjižica pogodnosti Dječjeg kluba

Uštedite vrijeme i novac; 4 puta godišnje na Vašu kućnu adresu ili putem Vaše e-adrese stižu kuponi sa popustima na odabrane artikle iz dječjeg asortimana.

Kako postati član?

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa te kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program.

Ukoliko ste već član MultiPlusCard programa, u Dječji klub se možete učlaniti putem naše internet stranice i besplatne mobilne aplikacije.

 • Pravila dječjeg kluba

  1. MultiPlus Card d.o.o. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića 3, OIB 18207737728 (u daljnjem tekstu: MPC) voditelj je programa nagrađivanja vjernosti pod nazivom MultiPlusCard Dječji klub (u daljnjem tekstu: Dječji klub).
  2. Ova Pravila MultiPlusCard Dječjeg kluba (u daljnjem tekstu: Pravila) uređuju odnos MPC-a kao voditelja Dječjeg kluba te svake osobe koja dobrovoljno sudjeluje u Dječjem klubu kao njegov član.
  3. Sve predviđeno za MultiPlusCard Program na odgovarajući se način primjenjuje na Dječji klub. Pravila MultiPlusCard Programa (multipluscard.hr/pravila) na odgovarajući način se primjenjuju na Dječji klub, osim ako ovdje nije izričito drugačije određeno.
  4. Pravila privatnosti Dječjeg kluba dostupna su na web-stranici multipluscard.hr/pravila i sadržavaju više informacija o tome kako se obrađuju osobni podaci članova, o zaštiti osobnih podataka, o pravima članova u vezi s njihovim osobnim podacima, o razdoblju čuvanja osobnih podataka i ostale povezane informacije.
  5. Članovi Dječjeg kluba obvezni su se upoznati s ovim Pravilima i ostalim dokumentima na koje se Pravila pozivaju.
  6. Dječji klub namijenjen je isključivo članovima MultiPlusCard Programa, trudnicama i roditeljima maloljetne djece koji članstvom u Dječjem klubu mogu ostvariti dodatne pogodnosti. Roditeljima maloljetne djece, članovima Dječjeg kluba, članstvo u Dječjem klubu prestaje s punoljetnošću djeteta.
  7. Osoba koja želi postati članom Programa obvezna je uredno i čitljivo popuniti pristupnicu za Program (elektroničku) dostupnu na stranici Profil Dječjeg kluba ili na mobilnoj aplikaciji. Osoba koja želi istupiti iz Dječjeg kluba može to učiniti putem obrasca za iščlanjenje iz Dječjeg kluba.
  8. Ova verzija Pravila primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine.
  9. Preuzmite Pravila Dječjeg kluba