Super klubic
Baby hands

Što je MultiPlusCard Dječji klub?

MultiPlusCard Dječji klub namijenjen je trudnicama i roditeljima mališana. Već u prvim godinama života bebe, kad su ljubav, pažnja i njega iznimno važne, MultiPlusCard je uz tebe te zajedno sa svojim partnerima putem Dječjeg kluba želi tebi i tvojem djetetu ponuditi samo najbolje. Znamo da su prehrana, njega i zaštita u najvažnijim godinama odrastanja tvojih mališana izrazito važne jer stvaraju čvrste temelje za budućnost i zato ćemo tvoje članstvo u Dječjem klubu nagrađivati mnogobrojnim pogodnostima i najpovoljnijom kupnjom proizvoda za tvoje mališane.

Baby hands

Kako postati članom Dječjeg kluba?

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard Programa, a kako bi postao/la članom MultiPlusCard Dječjeg kluba, potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard Program. Ako već jesi član MultiPlusCard Programa, popuni pristupnicu za Program (elektroničku) dostupnu na mobilnoj aplikaciji.

lumpi-maramice

Darovi dobrodošlice

Za dobrodošlicu u Dječji klub svim novim članovima darujemo 7 BONUS eura, nakon kupnje pakiranja odabranih Lumpi Premium pelena u Konzum prodavaonici uz predočenje MultiPlus kartice!

*Pogodnost vrijedi za kupnju jednog pakiranja Lumpi Premium pelena u veličini po izboru; Newborn, 28/1, Mini, 42/1, Midi, 50/1, Maxi, 42/1 ili Junior, 36/1. Ponuda je jednokratna i ne vrijedi za kupnju pakiranja Lumpi Premium Jumbo pelena. Rok za kupnju pelena je zadnji dan sljedećeg mjeseca od mjeseca učlanjenja (npr. za učlanjene u siječnju rok za kupnju pelena je 28. 2. 2023.). BONUS eure kupac dobiva na MultiPlus karticu u roku od 15 radnih dana od kupnje odabranih pelena. **BONUS euri primjenjuju se od 1. 1. 2023. godine. Prema odluci Vijeća Europske unije 1 euro = 7,53450 kuna.

Osim toga, novim članovima darujemo KUPON s 15% popusta na jedan Lumpi proizvod po izboru iz Lumpi ponude pelena, vlažnih maramica, podloga za presvlačenje i kozmetike. Kupone ćeš moći pronaći u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard.

*Kuponi će biti dostupni u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard u roku od 15 radnih dana od učlanjenja u MultiPlusCard Dječji klub.

App

Pogodnosti Dječjeg kluba

Odabrale mame

Dječji klub MultiPlusCard – ponosni nositelj oznake „Odabrale mame“

Dječji klub MultiPlusCard favorit su mama u kategoriji 'programi lojalnosti', pokazalo je istraživanje zadovoljstva potrošača u kojem je sudjelovalo ukupno 1.200 mama.

Online istraživanje Selektive, provedeno početkom studenog 2021. godine, obuhvatilo je 1.200 mama iz svih dobnih skupina i svih dijelova Hrvatske. Tijekom istraživanja mame su ocjenjivale programe loyalnosti svih najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj te im dodjeljivale ocjene na temelju nekoliko kriterija

  1. Zadovoljstvo sudjelovanja u programu lojalnosti
  2. Jednostavnost i jasnoća korištenja
  3. Pogodnosti programa lojalnosti
  4. Namjera preporuke

Tako je certifikat „Odabrale mame“ dodijeljen i Dječjem klubu MultiPlusCard koje su mame prepoznale kao program koji brine o potrebama mama, njezinoj obitelji i njenim mališanima.

Učlani se putem MultiPlusCard aplikacije!

Sakupljaj i iskoristi BONUS eure, odaberi kupone s popustom, prati svoje uštede, pregledaj kataloge i novosti partnera Programa. Mobilna aplikacija spaja povoljno, korisno i zabavno!
iPhone App
App storeGoogle Play

Pravila programa

App store

Informiraj se o svim pravilima i pogodnostima Programa.

Pravila programa

Potrebne su ti dodatne informacije?

Kontaktiraj nas
Korisnicka podrska
Info telefon
072 000 110
Imejl podrska
Pošalji nam e-mail
info@multipluscard.hr
© 2017 - 2024
YoutubeLinkedin