NOVO: Od sada svoje račune iz Konzum prodavaonica pronađite u elektroničkom obliku u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard!

Odaberite opciju BIRAJ BEZ PAPIRA ako više ne želite primati račune u Konzum prodavaonicama u papirnatom obliku.

Biraj bez papira

ISKORISTITE PREDNOSTI ELEKTRONIČKOG RAČUNA (E-RAČUN):

  • Uvijek je pri ruci
  • Pregled svih računa u posljednjih 9 mjeseci na jednom mjestu
  • Mogućnost preuzimanja i slanja računa

Što je e-račun?

E-račun je oblik računa kojeg možete naći u svojoj mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard u PDF formatu nakon svakog plaćanja u Konzum prodavaonicama uz svoju MultiPlus karticu. E-račun možete naći i na webu nakon što se prijavite. E-račun identičan je papirnatom računu. Prednost je e-računa to što vam je uvijek pri ruci, za razliku od papirnatih koji se lako unište ili izgube.

Gdje možete pronaći svoj e-račun?

E-račun nalazi se na listi transakcija dostupnoj na MultiPlusCard mobilnoj aplikaciji i webu.

BIRAJ BEZ PAPIRA: Kako mogu deaktivirati ispis papirnatog računa?

Ispis papirnatog računa na Konzum prodajnim mjestima možete deaktivirati vrlo jednostavno: klikom na izbornik u odjeljku MOJI PODACI označite da želite primati samo e-račun.

Koliko dugo su dostupni e-računi?

Računi su dostupni 9 mjeseci od datuma računa (za sve račune nakon 15.5.2023.). Ako ih želite dulje čuvati, možete ih preuzeti i pohraniti.

Privatnost i MultiPlusCard obitelj

S vašim računima postupamo na povjerljiv način. Ako ste član MultiPlusCard obitelji, e-računi svakog člana obitelji bilježe se na zajedničkom računu (računu glavnog člana) obitelji. Svaki član obitelji ima uvid u sve e-račune zabilježene unutar MultiPlusCard obitelji te ih može preuzeti na svoj uređaj. Kod izlaska ili promjene MultiPlusCard obitelji, vaši e-računi vam više nisu dostupni te ostaju dostupni u obitelji (ili glavnom članu kao nositelju zajedničkog računa). Prije izlaska ili promjene MultiPlusCard obitelji, možete preuzeti svoje e-račune i pohraniti ih na uređaj. Više saznajte na MultiPlusCard obitelj.


Preuzmite besplatnu MultiPlusCard aplikaciju