elektronski racun

Svoje račune iz Konzum prodavaonica pronađi u elektroničkom obliku u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard!

Odaberi opciju BIRAJ BEZ PAPIRA ako više ne želiš primati račune u Konzum prodavaonicama u papirnatom obliku

App
Iskoristi prednosti elektroničkog
računa (E-račun)
smrtphone-icon
Uvijek je pri ruci
eye-icon
Pregled svih računa u posljednjih 9 mjeseci na jednom mjestu
download-pdf-icon
Mogućnost preuzimanja i slanja računa
Što je E-račun?

E-račun je oblik računa kojeg možeš naći u svojoj mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard u PDF formatu nakon svakog plaćanja u Konzum prodavaonicama uz svoju MultiPlus karticu. E-račun identičan je papirnatom računu. Prednost je e-računa to što ti je uvijek pri ruci, za razliku od papirnatih koji se lako unište ili izgube.

Gdje mogu pronaći svoj E-račun?

E-račun nalazi se na listi transakcija dostupnoj na MultiPlusCard mobilnoj aplikaciji. Ako ne vidiš e-račun, ažuriraj mobilnu aplikaciju kako bi bio/la siguran/na da koristiš posljednju verziju.

Person holding iphone
e card 2

Biraj bez papira: Kako mogu deaktivirati ispis papirnatog računa?

Ispis papirnatog računa na Konzum prodajnim mjestima možeš deaktivirati vrlo jednostavno: klikom na izbornik u odjeljku MOJI PODACI označi da želiš primati samo e-račun.

Koliko dugo su dostupni E-računi?

Računi su dostupni 9 mjeseci od datuma računa (za sve račune nakon 15.5.2023.). Ako ih želiš dulje čuvati, možeš ih preuzeti i pohraniti.
e card 3

Privatnost i MultiPlusCard obitelj

S vašim računima postupamo na povjerljiv način. Ako ste član MultiPlusCard obitelji, e-računi svakog člana obitelji bilježe se na zajedničkom računu (računu glavnog člana) obitelji. Svaki član obitelji ima uvid u sve e-račune zabilježene unutar MultiPlusCard obitelji te ih može preuzeti na svoj uređaj. Kod izlaska ili promjene MultiPlusCard obitelji, vaši e-računi vam više nisu dostupni te ostaju dostupni u obitelji (ili glavnom članu kao nositelju zajedničkog računa). Prije izlaska ili promjene MultiPlusCard obitelji , možete preuzeti svoje e-račune i pohraniti ih na uređaj. Više saznajte na MultiPlusCard obitelj.

© 2017 - 2024
YoutubeLinkedin