ZaBa

Sve odgovore na financijska pitanja pronađite u Zagrebačkoj banci. Neka ona bude Vaš prvi izbor. Dođite i razgovarajmo što Zaba može učiniti za Vas.Kako sakupljati

bodove?

6

Kako sakupiti

najviše bodova?

7

Kako iskoristiti

bodove?

8

Pravila

sakupljanja

9

Kako možete sakupiti MultiPlusCard bodove kod Zagrebačke banke?

Bodove sakupljate od Zabe svakom kupnjom, jednokratno ili na rate, putem Mastercard (Individualna Standardna, Zlatna, Platinum, Student, te go!card) ili Maestro kartica Zagrebačke banke na bilo kojem prodajnom mjestu u Hrvatskoj i inozemstvu te putem interneta.

Bodovi se sakupljaju od datuma kada vlasnik tekućeg računa prijavi broj svojeg tekućeg računa u MultiPlusCard program (ili broj kreditnog računa za go! karticu ako nemate tekući račun).

Plaćajući Zabinim karticama sakupljate bodove isključivo od Zabe bez potrebe pokazivanja MultiPlusCard kartice na prodajnom mjestu.

Međutim, prilikom kupnje na prodajnim mjestima partnera Programa (Konzuma, Tiska i Tisak medije, Kozma, Atlasa i F&F) te pri plaćanju Zabinim Mastercard i Maestro karticama pokažite i MultiPlusCard karticu, odnosno upišite broj MultiPlusCard kartice na Abrakadabra webshopu kako biste dobivali bodove i od Zagrebačke banke i od partnera kod kojeg kupujete.

Svi sakupljeni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja od tri mjeseca. Na kraju obračunskog razdoblja MultiPlusCard nagrađuje Vas NAGRADNIM KUPONIMA koje dobivate na kućnu adresu i ostalim pogodnostima.

14

Kako dobiti najviše MultiPlusCard bodova?

Prilikom kupnje na prodajnom mjestu partnera Programa plaćajući Zabinim Mastercard (Individualna Standardna, Zlatna, Platinum, Student ili go!card) ili Maestro karticama. Prilikom plaćanja pokažite i MultiPlusCard karticu. Tada Vas nagradnim bodovima nagrađuju i Zaba i partner kod kojeg kupujete.

15

Kako iskoristiti MultiPlusCard bodove?

Sakupljene bodove dobit ćete na kućnu adresu u obliku MultiPlusCard nagradnih kupona. Kupone možete iskoristiti već pri sljedećoj kupnji na prodajnom mjestu partnera MultiPlusCard programa: Konzuma, Tisak medije, Atlasa i F&F-a.

Prilikom plaćanja predajte blagajnici potpisane nagradne kupone kako bi iznos računa Vaše kupnje bio umanjen za iznos vrijednosti nagradnih kupona.

  • Vrijednost kupnje ne može biti manja od iznosa popusta navedenog na nagradnom kuponu.
  • Nagradni kuponi mogu se iskoristiti isključivo do isteka roka valjanosti koji je naveden na kuponu.
  • Mogu se iskoristiti sukladno Pravilima partnera Programa.

19

Plaćajući Mastercard (Individualna Standardna, Zlatna, Platinum, Student ili go! kartica) ili Maestro karticama Zagrebačke banke, bilo da plaćate online, na prodajnom mjestu ili u inozemstvu, sakupljate bodove ovako:

  • za svakih potrošenih 15 kn putem Mastercard kartica Zagrebačke banke dobivate 1 bod,
  • a kad plaćate Maestro karticom Zagrebačke banke, ostvarujete pravo na 1 bod za svakih potrošenih 30 kn.

 

Kako biste ostvarili pravo na NAGRADNE KUPONE i druge pogodnosti, potrebno je sakupiti najmanje 150 bodova u jednom obračunskom razdoblju.

 
Dobro je znati:

Ako klijent ne podmiruje redovito dospjele obveze po bilo kojoj ugovorenoj usluzi/računu/kreditu u Zagrebačkoj banci, stornirat će mu se prikazani bodovi dodijeljeni na temelju potrošnje karticama Zagrebačke banke koji su ostvareni u tom obračunskom razdoblju (u razdoblju sakupljanja MultiPlusCard bodova). Ako je ugovorni odnos na temelju kojeg je izdana kartica otkazan, klijentu će se stornirati prikazani bodovi dodijeljeni na temelju potrošnje otkazanom karticom Zagrebačke banke koji su ostvareni u tom obračunskom razdoblju.

PRIMJER IZRAČUNA OSTVARENIH BODOVA

Plaćanje Mastercard karticama Zagrebačke banke u Hrvatskoj ili u inozemstvu te putem interneta:

Napravili ste račun u iznosu od 255 kn i platili Mastercard karticom Zagrebačke banke. Navedeni iznos podijelite s 15. Zaokružite na manju vrijednost i dobit ćete broj ostvarenih bodova. U ovom slučaju ostvarili biste 17 bodova.

Ako ste jednak račun napravili na jednom od prodajnih mjesta MultiPlusCard partnera, bodovima Vas nagrađuju i Zagrebačka banka i partner kod kojeg ste kupovali.

Na primjer, za iznos od 255 kn plaćen Zabinom Mastercard karticom u Konzumu ostvarujete ukupno 47 bodova jer Vas nagrađuju i Zagrebačka banka i Konzum.

 
Plaćanje Maestro karticom Zagrebačke banke u Hrvatskoj ili u inozemstvu te putem interneta:

Napravili ste račun u iznosu od 255 kn. Navedeni iznos podijelite s 30. Zaokružite na manju vrijednost i dobit ćete broj ostvarenih bodova. U ovom slučaju ostvarili biste 8 bodova.

Ako je navedena transakcija obavljena kod jednog od MultiPlusCard partnera, dobivate dodatne bodove: i od Zagrebačke banke i od partnera kod kojeg je izvršena transakcija.

 
Kako sakupiti najviše nagradnih bodova?

Prilikom plaćanja na prodajnom mjestu partnera Programa dovoljno je da platite Zabinom karticom i pokažete svoju MultiPlusCard karticu kako bi Vas MulitPlusCard bodovima nagradili i Zaba i partner kod kojeg kupujete.

Trebate li dodatne informacije?

Pitanja Email Info telefon 072 000110