Sancta Domenica

Sancta Domenica je vodeći hrvatski specijalizirani maloprodajni lanac elektroničkom opremom. Asortiman vodećih svjetskih proizvođača mobitela, laptopa, televizora, malih i velikih kućanskih uređaja istražite na modernom webshopu ili u premium uređenim trgovinama uz najbolje prodajne savjetnike na tržištu. Uz plaćanje do 36 rata i besplatnu dostavu, od sada i specijalne pogodnosti za MultiPlusCard korisnike! Provjerite zašto je Sancta Domenica – izbor br.1 za kupnju elektornike u RH!“ Posjetite prodajna mjesta u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru ili kupujte na www.sancta-domenica.hr.

Dostupne pogodnosti:


Sakupljanje

Kod svake kupnje provlačenjem MultiPlus kartice na prodajnom mjestu sakupljate nagradne bodove u obliku BONUS kuna koje su odmah raspoložive na MultiPlus kartici.

Neovisno o načinu plaćanja za svake potrošene 2 kn dobivate jedan nagradni bod.

Iskorištavanje

BONUS kune možete iskoristiti već pri sljedećoj kupnji na jednom od prodajnih mjesta Sancta Domenice ili kod odabranih partnera MultiPlusCard programa.

Za iskorištavanje BONUS kuna pokažite MultiPlus karticu ili elektroničku karticu u mobilnoj aplikaciji kod plaćanja na blagajni.


Kuponi

Kuponi s popustima na odabrane artikle čekaju vas u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard i na internetskoj stranici. Iskoristite ih jednostavno – pokazivanjem ekrana s odabranim kuponom prilikom plaćanja na blagajni u Sancta Domenica trgovinama ili na www.sancta-domenica.hr uz upis promokoda naznačen na kuponu.


Pogodnosti partnera
Konzum

Konzum svojom bogatom ponudom artikala omogućuje kupnju svega potrebnog za kućanstvo na jednom mjestu.

Zagrebačka banka

Plaćanje karticama Zabe donosi još više BONUS kuna.

Booking.com

Prilika se isplati, rezervirajte smještaj na Booking.com putem Zabinih stranica, jer dobivate povrat od 4 % vrijednosti rezerviranog smještaja.

Abrakadabra

Kupujte iz udobnosti vlastita doma na webshopu Abrakadabra i ulovite najbolje ponude.

Tisak

Ne propustite akciju na kiosku Tiska ili u Tisak media centrima i uštedite.

MEBLOTRADE

Opremite svoj dom vrhunskim namještajem i dekorima renomiranih svjetskih brendova: Villeroy & Boch, Calligaris, Cannubia i Ted Bed.

Kare

Želite li vizualni užitak s neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i asesoarima i imate intenzivnu strast za dizajnom, odaberite Kare!

Poliklinika Aviva

U poliklinici Aviva možete obaviti preglede po promotivnim cijenama.

Sancta Domenica

Sancta Domenica je vodeći hrvatski specijalizirani maloprodajni lanac elektroničkom opremom.

Aquapark Istralandia

Očekuju Vas brojne atrakcije, bazeni, vrhunski animacijski program, bogata gastronomska ponuda i još mnogo toga.