Kare

KARE brend simbolizira ideje za uređenje interijera koje su jedinstvene i autentične – uvijek zanimljive i uvijek pune mašte i inspiracije.O nama

Od 1981. godine KARE iznenađuje svoje obožavatelje širom svijeta s neusporedivim i neiscrpnim izborom raznovrsnog namještaja, rasvjete i asesoara za opremanje, što izražava snažnu strast za dizajnom. Posljednjih nekoliko godina uspjeh KARE trgovina u Zagrebu, Dubrovniku i Rijeci pokazao je da su hrvatski kupci strastveni prema glamuroznom KARE namještaju, asesoarima i rasvjeti – bez obzira na to sanjaju li o savršenom potkrovlju sa sobama preplavljenima svjetlom, zidovima od opeke i betonskim podovima koji odišu urbanim romantizmom, ili više vole prepustiti se iščekivanju nadolazećeg ljetnog odmora.
 
Savršena inspiracija za oživljavanje vrućih ljetnih dana su prirodni materijali u paletama pješčanih boja. Zamislite pješčane oaze, svijetlo, od sunca izblijedjelo naplavno drvo, školjke, nanose dina, i listiće maslina, sukulenata i kaktusa. Uz sve to, čisto plavo nebo i mreškanje morskih valova na plaži potaknut će vas da izložite svoje omiljene ideje na zidu. S ovim konceptom možete stvoriti novu, opuštajuću i vrlo skladnu atmosferu, bilo u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi.
Svjetlo, masivno drvo, lakirano prirodno ili matirano, asesoari izrađeni od masivnog drva, mediteranskog bilja i ukrasni omoti knjiga, dekoracija izrađena od papira i kožnih dijelova kakve nalazimo na buvljaku zaokružit će nježni ljetni izgled vašeg doma.

S dolaskom ljeta kada se selimo na balkone ili terase i naravno da želimo ponijeti sa sobom omiljene komade namještaja! Naš favorit u retro stilu je Spaghetti Chair, koji svoje korijene vuče iz tropskog Meksika. Vjeruje se da su raznobojne mreže za spavanje drevnih Maya, od prozračno izprepletenih užadi, poslužile kao inspiracija Francuzima za dizajn takozvane "Acapulco" stolice. Od tada su Acapulco stolice živih boja naselile dvorišta ekskluzivnih tropskih krajeva, kao i krovne terase hrvatskih ljetovališta.


Trebate li dodatne informacije?

Pitanja Email Info telefon 072 000110