Dječji klub

Uživajte u mnogobrojnim pogodnostima tijekom odrastanja vaših mališana.

Učlanite se ovdje

Što je MultiPlusCard Dječji klub?

MultiPlusCard Dječji klub namijenjen je trudnicama i roditeljima mališana. Već u prvim godinama života vaše bebe, kad su ljubav, pažnja i njega iznimno važne, MultiPlusCard je uz vas te zajedno sa svojim partnerima putem Dječjeg kluba želi vama i vašem djetetu ponuditi samo najbolje. Znamo da su prehrana, njega i zaštita u najvažnijim godinama odrastanja vaših mališana izrazito važne jer stvaraju čvrste temelje za budućnost i zato ćemo vaše članstvo u Dječjem klubu nagrađivati mnogobrojnim pogodnostima i najpovoljnijom kupnjom proizvoda za vaše mališane.

Kako postati članom Dječjeg kluba?

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa, a kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba, potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program. Ako već jeste član MultiPlusCard programa, popunite pristupnicu za Program (elektroničku) dostupnu na stranici Profil Dječjeg kluba ili na mobilnoj aplikaciji.

Darovi dobrodošlice

Za dobrodošlicu u Dječji klub svim novim članovima darujemo 7 BONUS eura/ 52,74 BONUS kuna, nakon kupnje pakiranja odabranih Lumpi Premium pelena u Konzum prodavaonici uz predočenje MultiPlus kartice!

*Pogodnost vrijedi za kupnju jednog pakiranja Lumpi Premium pelena u veličini po izboru; Newborn, 28/1, Mini, 42/1, Midi, 50/1, Maxi, 42/1 ili Junior, 36/1. Ponuda je jednokratna i ne vrijedi za kupnju pakiranja Lumpi Premium Jumbo pelena. Rok za kupnju pelena je zadnji dan sljedećeg mjeseca od mjeseca učlanjenja (npr. za učlanjene u siječnju rok za kupnju pelena je 28. 2. 2023.). BONUS eure/BONUS kune kupac dobiva na MultiPlus karticu u roku od 15 radnih dana od kupnje odabranih pelena.
**BONUS euri primjenjuju se od 1. 1. 2023. godine. Prema odluci Vijeća Europske unije 1 euro = 7,53450 kuna.

Osim toga, novim članovima darujemo KUPON s 15 % popusta na jedan Lumpi proizvod po izboru iz Lumpi ponude pelena, vlažnih maramica, podloga za presvlačenje i kozmetike. Očekuje vas i kupon s 10 % popusta na BABY opremu koji možete iskoristiti na Abrakadabra webshopu! Kupone ćete moći pronaći u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard.

*Kuponi će biti dostupni u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard u roku od 15 radnih dana od učlanjenja u MultiPlusCard Dječji klub.

Pogodnosti Dječjeg kluba

Za veselu proslavu rođendana vašeg djeteta darujemo vam kupone:

 • 30 % popusta za kupnju igračke po izboru,
 • 23 % popusta na jednu Ledo Rođendansku tortu,
 • 25 % popusta na rođendanske svjećice,
 • 20 % popusta na dječje jednokratne tanjure, čaše i salvete s raznim likovima i
 • 30 % popusta na balone raznih boja.

Rođendanske kupone* šaljemo vam svake godine na kućnu adresu do navršene djetetove šeste godine.

Atraktivna ponuda i povoljna kupnja čeka vas u prodavaonicama Konzuma i kod ostalih naših partnera.

*Pogodnost rođendanskih kupona (23 % popusta na jednu Ledo Rođendansku tortu, 25 % popusta na rođendanske svjećice, 20 % popusta na dječje jednokratne tanjure, čaše i salvete sa raznim likovima i 30 % popusta na balone raznih boja) primjenjuje se od 1. 8. 2022. godine.

*U slučajevima učlanjenja u mjesecu rođendana djeteta rođendanski kupon ostvaruje se u idućoj godini.

Odabrale mame

Dječji klub MultiPlusCard – ponosni nositelj oznake „Odabrale mame“

Dječji klub MultiPlusCard favorit su mama u kategoriji 'programi lojalnosti', pokazalo je istraživanje zadovoljstva potrošača u kojem je sudjelovalo ukupno 1.200 mama.

Online istraživanje Selektive, provedeno početkom studenog 2021. godine, obuhvatilo je 1.200 mama iz svih dobnih skupina i svih dijelova Hrvatske. Tijekom istraživanja mame su ocjenjivale programe loyalnosti svih najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj te im dodjeljivale ocjene na temelju nekoliko kriterija

 • Zadovoljstvo sudjelovanja u programu lojalnosti
 • Jednostavnost i jasnoća korištenja
 • Pogodnosti programa lojalnosti
 • Namjera preporuke

Tako je certifikat „Odabrale mame“ dodijeljen i Dječjem klubu MultiPlusCard koje su mame prepoznale kao program koji brine o potrebama mama, njezinoj obitelji i njenim mališanima. • Pravila Dječji klub

  1. MultiPlus Card d.o.o. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića 3, OIB 18207737728 (u daljnjem tekstu: MPC) voditelj je programa nagrađivanja vjernosti pod nazivom MultiPlusCard Dječji klub (u daljnjem tekstu: Dječji klub).
  2. Ova Pravila MultiPlusCard Dječjeg kluba (u daljnjem tekstu: Pravila) uređuju odnos MPC-a kao voditelja Dječjeg kluba te svake osobe koja dobrovoljno sudjeluje u Dječjem klubu kao njegov član.
  3. Sve predviđeno za MultiPlusCard Program na odgovarajući se način primjenjuje na Dječji klub. Pravila MultiPlusCard Programa (www.multipluscard.hr/pravila-programa) na odgovarajući način se primjenjuju na Dječji klub, osim ako ovdje nije izričito drugačije određeno.
  4. Pravila privatnosti Dječjeg kluba dostupna su na web-stranici multipluscard.hr/pravila i sadržavaju više informacija o tome kako se obrađuju osobni podaci članova, o zaštiti osobnih podataka, o pravima članova u vezi s njihovim osobnim podacima, o razdoblju čuvanja osobnih podataka i ostale povezane informacije.
  5. Članovi Dječjeg kluba obvezni su se upoznati s ovim Pravilima i ostalim dokumentima na koje se Pravila pozivaju.
  6. Dječji klub namijenjen je isključivo članovima MultiPlusCard Programa, trudnicama i roditeljima maloljetne djece koji članstvom u Dječjem klubu mogu ostvariti dodatne pogodnosti. Roditeljima maloljetne djece, članovima Dječjeg kluba, članstvo u Dječjem klubu prestaje s punoljetnošću djeteta.
  7. Osoba koja želi postati članom Programa obvezna je uredno i čitljivo popuniti pristupnicu za Program (elektroničku) dostupnu na stranici Profil Dječjeg kluba ili na mobilnoj aplikaciji. Osoba koja želi istupiti iz Dječjeg kluba može to učiniti odabirom linka za iščlanjenje iz Dječjeg kluba.
  8. Ova verzija Pravila primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine.
  9. Preuzmite Pravila Dječjeg kluba
 • Pravila privatnosti Dječji klub

   1. Ovo su Pravila privatnosti (u daljnjem tekstu: Pravila Privatnosti) programa nagrađivanja vjernosti pod nazivom MultiPlusCard Dječji klub (u daljnjem tekstu: Dječji klub).
   2. Donosi ih MultiPlus Card d.o.o. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića 3, OIB 18207737728 (u daljnjem tekstu: MPC) kao voditelj Dječjeg kluba te voditelj obrade vaših osobnih podataka.
   3. Ova Pravila privatnosti uređuju pitanja obrade vaših osobnih podataka te općenito zaštitu vaše privatnosti kao članova Dječjeg kluba. Ova Pravila Privatnosti uređuju isključivo posebnosti Dječjeg kluba, a u ostalom dijelu primjenjuju se Pravila privatnosti MultiPlusCard Programa (multipluscard.hr/pravila-programa).
   4. Ako imate pitanja povezana s Pravilima privatnosti, vašim osobnim podacima ili sa zaštitom osobnih podataka, možete se obratiti na e-adresu privatnost@multipluscard.hr.
   5. Ova verzija Pravila privatnosti primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine.
  1. Koje vaše osobne podatke obrađujemo?
   1. Dodatno uz podatke koje ste nam dali te koje prikupljamo u okviru MultiPlusCard Programa obrađujemo one osobne podatke vas i vaše djece koje ste nam dali prilikom pristupanja Dječjem klubu:
    • planirani datum porođaja – u slučaju trudnica
    • datum i godina rođenja djeteta te spol djeteta – u ostalim slučajevima.
   2. Kako ste član i MultiPlusCard Programa i Dječjeg kluba, prilikom vašeg učlanjenja u Dječji klub upotrebljavamo vaše podatke koje ste nam dali za potrebe MultiPlusCard Programa. Ako želite promijeniti neki od tih podataka, molimo vas da ih izmijenite u okviru MultiPlusCard Programa.
  2. Na temelju čega obrađujemo vaše osobne podatke?
   1. Vaše osobne podatke obrađujemo za potrebe Dječjeg kluba, jer su oni nužni zbog vašeg članstva u Dječjem klubu. Ako se ne slažete s načinom obrade vaših osobnih podataka, u svakom trenutku možete istupiti iz Dječjeg kluba sukladno Pravilima Dječjeg kluba (točka 7).
   2. Osim toga, ako ste dali svoju suglasnost, vaše osobne podatke iz Dječjeg kluba upotrebljavamo ujedno i za potrebe MultiPlusCard Programa.
  3. Vaša prava povezana s osobnim podacima
   1. Pravo na povlačenje suglasnosti:
    Suglasnost za obradu vaših osobnih podataka za potrebe MultiPlusCard Programa možete u svakom trenutku povući pristupom na svoj profil koji se nalazi na stranici Profil Dječjeg kluba.
  4. Preuzmite Pravila privatnosti Dječji klub