Vi ste ovdje: Naslovna Sakupljanje bodova Zagrebačka banka

Sakupljanje bodova

Važno je znati

1. Prilikom plaćanja MasterCard/Maestro karticama kod partnera potrebno je pokazati MultiPlusCard karticu kako bi se dobili bodovi i od partnera i od banke.

2. Plaćanjem MasterCard/Maestro karticama na bilo kojem drugom mjestu u zemlji i inozemstvu automatski sakupljate bodove i pri tom nije potrebno pokazivati MultiPlusCard karticu.

Kako sakupljati bodove?
Pravila sakupljanja bodova

Kako možete sakupljati bodove kod Zagrebačke banke?

Booking.com

Platite Mastercardom i osvojite nagrade!

Volite UEFA Champions League? Onda do 30. 3. 2017. zaigrajte nagradnu igru Champions Rewards jer jedna od vrijednih i ekskluzivnih nagrada može biti vaša!

Saznajte više

Bodove sakupljate svakom kupnjom putem MasterCard (Individualna Standardna, Zlatna, Platinum, Student, te go!card) ili Maestro karticama Zagrebačke banke, na bilo kojem prodajnom mjestu u Hrvatskoj i inozemstvu. Bodovi se sakupljaju od datuma kada vlasnik tekućeg računa prijavi broj svog tekućeg računa u MultiPlusCard program.

Prilikom plaćanja navedenim karticama na prodajnim mjestima nije potrebno pokazati i MultiPlusCard karticu. Bodove automatski sakupljate plaćanjem svojim Maestro i MasterCard karticama.

Međutim, kod plaćanja navedenim karticama bodove sakupljate isključivo od Zagrebačke banke. Ako putem tih kartica kupujete na prodajnim mjestima Konzuma, Tisak medie, Atlasa, Kozma, Allianza, Intersporta, Modiane i Peveca te pokažete i MultiPlusCard karticu, bodove dobivate i od Zagrebačke banke i od partnera kod kojeg kupujete.

NAJVIŠE BODOVA možete sakupiti na sljedeće načine:
  • kad kupujete u Konzumu i plaćate MasterCard (Individualna Standardna, Zlatna, Platinum, Student ili go!card) ili Maestro karticama Zagrebačke banke, jer tada Vas bodovima nagrađuju i Konzum i Zagrebačka banka
  • kupnjom bona za nadoplatu računa na bonove Hrvatskog Telekoma, Simpa računa i/ili MultiPlus mobile računa MasterCard karticama Zagrebačke banke u Konzumu. Tada Vas bodovima nagrađuju sva tri partnera: Konzum, Zagrebačka banka, Hrvatski Telekom i/ili MultiPlus mobile

Na svakom prodajnom mjestu Konzuma, Hrvatskog Telekoma, Tisak medie, Kozma, Atlasa, Allianza, Intersporta, Modiane i Peveca pri plaćanju MasterCard i Maestro karticama pokažite i MultiPlusCard karticu, kako biste dobivali bodove i od Zagrebačke banke i od partnera kod kojeg kupujete.

Svi sakupljeni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koje iznosi 3 mjeseca. Na kraju obračunskog razdoblja MultiPlusCard Vas nagrađuje NAGRADNIM KUPONIMA, koje dobivate na kućnu adresu, te drugim pogodnostima.

Ako klijent ne podmiruje redovito dospjele obveze po bilo kojoj ugovorenoj usluzi/računu/kreditu u Zagrebačkoj banci, stornirat će mu se prikazani bodovi dodijeljeni na temelju potrošnje karticama Zagrebačke banke koji su ostvareni u tom obračunskom razdoblju (razdoblju sakupljanja MultiPlusCard bodova).

Ako je ugovorni odnos na temelju kojeg je izdana kartica otkazan, klijentu će se stornirati prikazani bodovi dodijeljeni na temelju potrošnje otkazanom karticom Zagrebačke banke koji su ostvareni u tom obračunskom razdoblju.

Pravila sakupljanja

Plaćajući MasterCard (Individualna Standardna, Zlatna, Platinum, Student ili go!card) ili Maestro karticama Zagrebačke banke sakupljate bodove na sljedeći način: za svakih potrošenih 13 kn putem MasterCard kartica Zagrebačke banke dobivate 1 bod, a kad plaćate Maestro karticom Zagrebačke banke ostvarujete pravo na 1 bod za svakih potrošenih 30 kn.

Kako biste ostvarili pravo na NAGRADNE KUPONE i druge pogodnosti, potrebno je sakupiti najmanje 150 bodova u jednom obračunskom razdoblju.

Ako klijent ne podmiruje redovito dospjele obveze po bilo kojoj ugovorenoj usluzi/računu/kreditu u Zagrebačkoj banci, stornirat će mu se prikazani bodovi dodijeljeni na temelju potrošnje karticama Zagrebačke banke koji su ostvareni u tom obračunskom razdoblju (razdoblju sakupljanja MultiPlusCard bodova).

Ako je ugovorni odnos na temelju kojeg je izdana kartica otkazan, klijentu će se stornirati prikazani bodovi dodijeljeni na temelju potrošnje otkazanom karticom Zagrebačke banke koji su ostvareni u tom obračunskom razdoblju.

Primjer izračuna ostvarenih bodova

Plaćanje MasterCard karticama Zagrebačke banke u Hrvatskoj i u inozemstvu:
Napravili ste račun u iznosu od 255 kn i platili MasterCard karticom Zagrebačke banke na bilo kojem prodajnom mjestu. Navedeni iznos podijelite s 13. Zaokružite na manju vrijednost i dobit ćete broj ostvarenih bodova. U ovom slučaju ostvarili biste 19 bodova.

Ako ste isti račun napravili na jednom od prodajnih mjesta MultiPlusCard partnera, bodovima Vas nagrađuju i Zagrebačka banka i partner kod kojeg ste obavili kupnju.

Npr. za iznos od 255 kn ostvaren u Konzumu, osim 19 bodova kojim Vas nagrađuje Zagrebačka banka, ostvarili biste 30 bodova kojim Vas nagrađuje Konzum, dakle ukupno 49 bodova.

Plaćanje Maestro karticom Zagrebačke banke:
Napravili ste račun u iznosu od 255 kn na bilo kojem prodajnom mjestu. Navedeni iznos podijelite s 30. Zaokružite na manju vrijednost i dobit ćete broj ostvarenih bodova. U ovom slučaju ostvarili biste 8 bodova.

Ako je navedena transakcija obavljena kod jednog od MultiPlusCard partnera, dobivate dodatne bodove: i od Zagrebačke banke i od partnera kod kojeg je izvršena transakcija.

Npr. Ako ste u Konzumu platili račun u iznosu 255 kn putem Maestro kartice Zagrebačke banke, Zagrebačka banka nagrađuje Vas s 8, a Konzum sa 40 bodova.

Slažem se

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više