Vi ste ovdje: Naslovna Sakupljanje bodova HT

Sakupljanje bodova

Važno je znati

Svakom nadoplatom Simpa računa ili računa na bonove Hrvatskog Telekoma sakupljate bodove.

Kako sakupljati bodove?
Pravila sakupljanja bodova

Kako možete sakupljati bodove kod Hrvatskog Telekoma?

Kako biste sakupljali bodove i za nadoplatu računa na bonove Hrvatskog Telekoma ili Simpa računa, na prijavnici navedite broj računa na bonove Hrvatskog Telekoma ili Simpa računa putem kojeg želite sakupljati bodove. Broj možete prijaviti i na internetskoj stranici: www.multipluscard.hr

Jedan Simpa broj ili broj računa na bonove Hrvatskog Telekoma možete prijaviti samo po jednoj MultiPlusCard kartici.

Nakon toga sve što trebate učiniti je nadoplatiti odabrani broj i Vaši bodovi stižu.

Svakom nadoplatom odabranog Simpa računa ili računa na bonove Hrvatskog Telekoma bonovima u cijenama od 27,50, 55, 110 ili 220 kuna ostvarujete nagradne bodove bez obzira na to gdje ste kupili bon.

NAJVIŠE BODOVA možete sakupiti kada bon kupite u Konzumu i plaćate MasterCard (Individualna Standardna, Zlatna, Platinum i go!card) ili Maestro karticama Zagrebačke banke jer Vas tada bodovima nagrađuju i Hrvatski Telekom i Konzum i Zagrebačka banka.

Pravila sakupljanja

Za svaku nadoplatu odabranog Simpa računa ili računa na bonove Hrvatskog Telekoma ostvarujete nagradne bodove: za nadoplatu bonom u cijeni od 220,00 kuna tako dobivate 200 bodova, odnosno za svaku 1,10 kn nadoplate računa na bonove dobivate 1 bod.

Svi sakupljeni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koje traje 3 mjeseca. Na kraju obračunskog razdoblja MultiPlusCard Vas nagrađuje NAGRADNIM IZNOSOM NA ODABRANOM RAČUNU NA BONOVE HRVATSKOG TELEKOMA ILI SIMPA RAČUNU o čemu ćete biti obaviješteni SMS porukom. Ako kao nagradu ne iskoristite dodatni iznos na računu, na kućnu adresu Vam stižu nagradni kuponi.

Kako biste sakupljene bodove pretvorili u DODATNE KUNE NA ODABRANOM SIMPA RAČUNU ili RAČUNU NA BONOVE HRVATSKOG TELEKOMA te ostvarili i druge pogodnosti, potrebno je sakupiti najmanje 150 bodova u jednom obračunskom razdoblju.

Primjer izračuna ostvarenih bodova

Nadoplata računa na bonove Hrvatskog Telekoma ili Simpa računa:
Nadoplatili ste račun na bonove Hrvatskog Telekoma ili Simpa račun bonom cijene U ovom slučaju ostvarili biste
27,50 kn 25 bodova
55,00 kn 50 bodova
110,00 kn 100 bodova
220,00 kn 200 bodova

 

Nadoplata računa: bon kupljen u Konzumu i plaćen MasterCard karticom Zagrebačke banke:
Nadoplatili ste račun bonom u cijeni od 110 kuna, koji ste kupili u Konzumu plaćajući MasterCard karticom Zagrebačke banke.

U tom slučaju dobili biste bodove od Hrvatskog Telekoma, Konzuma i Zagrebačke banke:
  • Hrvatski Telekom Vas nagrađuje sa 100 bodova
  • Konzum Vas nagrađuje s 12 bodova
  • Zagrebačka banka Vas nagrađuje s 8 bodova
  • Ukupno biste dobili 120 bodova
Slažem se

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više