Pravila programa

 • Pravila Programa

   1. Uvodne odredbe
   2. O programu
   3. Stjecanje članstva u Programu
   4. O članovima Programa
   5. O partnerima Programa
   6. Elektronički računi
   7. O privatnosti i osobnim podacima
   8. Prestanak članstva u Programu
   9. Ograničenje odgovornosti voditelja Programa
 • Pravila privatnosti

   1. Osnovni pojmovi
   2. Koje vaše osobne podatke obrađujemo?
   3. Na temelju čega obrađujemo vaše osobne podatke?
   4. Tko ima pristup vašim osobnim podacima?
   5. MultiPlusCard obitelj
   6. Prenose li se moji osobni podaci u treće zemlje?
   7. Kako štitimo vaše osobne podatke?
   8. Koliko dugo čuvamo vaše podatke?
   9. Profiliranje i automatska obrada osobnih podataka
   10. Vaša prava povezana s osobnim podacima
 • Pravila nagrađivanja

  Uvodne odredbe

  Ovo su Pravila nagrađivanja programa nagrađivanja vjernosti pod nazivom MultiPlusCard program ili skraćeno MPC program (u daljnjem tekstu: Program). Pravila nagrađivanja dopunjuju te se pozivaju na Pravila Programa koja uređuju odnos MultiPlusCard-a kao voditelja Programa te svake osobe koja dobrovoljno sudjeluje u Programu kao njegov član te su dostupna na stranici www.multipluscard.hr/pravila. Pravila nagrađivanja sadrže informacije o partnerima koji sudjeluju u Programu, kako članovi Programa mogu ostvariti pogodnosti kod partnera Programa, odnosno informacije o načinu sakupljanja i iskorištavanja nagradnih bodova, BONUS eura i drugih pogodnosti kod partnera Programa.

  Važeća Pravila nagrađivanja dostupna su na stranici www.multipluscard.hr/pravila-programa. Pravila nagrađivanja i partneri Programa mogu se u svakom trenutku promijeniti. Izmjena Pravila nagrađivanja ne predstavlja promjenu Pravila Programa. Svi pojmovi definirani Pravilima Programa imaju isto značenje i u Pravilima nagrađivanja. Ova verzija Pravila nagrađivanja primjenjuje se od 2. listopada 2023. godine i u cijelosti zamjenjuje Pravila nagrađivanja od 1. srpnja 2023.

  Sakupljanje i iskorištavanje nagradnih bodova, BONUS eura i drugih pogodnosti Programa

  Pravo na sakupljanje nagradnih bodova, BONUS eura i drugih pogodnosti, članovi Programa ostvaruju korištenjem MultiPlus kartice na prodajnim mjestima partnera Programa kod kojih je moguće sakupljati nagradne bodove i BONUS eure u skladu s ovim Pravilima nagrađivanja. Kako bi ostvarili pravo na dodjelu nagradnih bodova i BONUS eura, članovi su obvezni na prodajnom mjestu partnera Programa prilikom kupnje/ugovaranja proizvoda ili usluge Partnera predočiti svoju fizičku ili elektroničku MultiPlus karticu ili upisati broj MultiPlus kartice u internetskim trgovinama partnera Programa.

  Članovima Programa koji su prilikom učlanjenja ili kasnije tijekom članstva u Programu prijavili svoj broj tekućeg računa ili kreditnog računa go!card kartice kod Zagrebačke banke mogu sakupljati nagradne bodove i BONUS eure svakim plaćanjem Mastercard i/ili Visa debitnim karticama tekućeg računa u eurima Zagrebačke banke na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji i inozemstvu, jednokratno ili na rate, bez potrebe predočenja MultiPlus kartice sukladno ovim Pravilima nagrađivanja. Plaćanjem karticama Zagrebačke banke kod partnera Programa kod kojih je moguće sakupljati nagradne bodove i BONUS eure, članovi mogu ostvariti još veći nagradni iznos, jer ih u tom slučaju nagradnim bodovima i BONUS eurima nagrađuju i partner Programa kod kojeg kupuju i Zagrebačka banka za uporabu kartica.

  Obračunsko razdoblje u kojem članovi mogu sakupljati i iskorištavati BONUS eure predstavlja razdoblje od godinu dana i traje od 1. siječnja do 31. prosinca svake godine. Iznimno, prvo obračunsko razdoblje ovih Pravila nagrađivanja počinje 1. ožujka 2020. godine i traje do 31. prosinca 2020. godine.

  Odobrene BONUS eure na računu, odnosno MultiPlus kartici, članovi Programa mogu iskoristiti pri sljedećoj kupnji, donirati, potrošiti kasnije ili sakupljati na dulji rok tijekom obračunskog razdoblja, jer se BONUS euri sakupljeni u jednoj godini mogu iskoristiti do kraja sljedeće godine.

  Za iskorištavanje BONUS eura prilikom kupnje kod partnera Programa članovi su dužni predočiti svoju MultiPlus karticu ili elektroničku karticu na mobilnoj aplikaciji na blagajni partnera Programa ili upisati broj MultiPlus kartice u internetskim trgovinama partnera Programa prilikom plaćanja računa. Određene pogodnosti Programa, kao i iskorištavanje BONUS eura za donacije u okviru Programa moguće su putem mobilne aplikacije MultiPlusCard i MultiPlusCard računa na www.multipluscard.hr.

  Ukoliko član ne iskoristi sve BONUS eure do kraja godine, preostali iznos BONUS eura raspoloživ na MultiPlusCard računu, odnosno MultiPlus kartici člana na dan 31. prosinca može se iskoristiti najkasnije do kraja sljedeće godine.

  Primjer: u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2021. godine član je sakupio nagradni iznos od 50 BONUS eura. Istodobno, u istom razdoblju član je iskoristio iznos od 40 BONUS eura. Na dan 31. prosinca 2021. godine na MultiPlusCard računu člana je preostao nagradni iznos od 10 BONUS eura koji se prenosi u sljedeće obračunsko razdoblje i koji se može iskoristiti najkasnije do 31. prosinca 2022. godine, nakon čega se BONUS euri poništavaju.

  Uvjeti i način sakupljanja nagradnih bodova, BONUS eura i drugih pogodnosti kod partnera Programa
  MultiPlusCard kao voditelj Programa vodi evidenciju i radi obračun nagradnih bodova, odnosno BONUS eura tijekom obračunskog razdoblja. Svi nagradni bodovi i BONUS euri člana sakupljeni kod partnera Programa, kao i oni koji su članu dodijeljeni od strane MultiPlusCard-a temeljem njegova/ njenog sudjelovanja u promotivnim aktivnostima Programa, zbrajaju se na MultiPlusCard računu člana.

  Nagradni bodovi se pretvaraju u BONUS eure pri čemu 100 sakupljenih nagradnih bodova vrijedi jedan (1) BONUS euro, odnosno jedan (1) nagradni bod iznosi 0,01 BONUS eura kod svih partnera Programa. Jedan (1) BONUS euro odgovara vrijednosti jednog (1) eura prilikom kupnje kod partnera Programa ili kod donacije u okviru Programa.

  Partneri Programa samostalno određuju uvjete i način dodjele nagradnih bodova, BONUS eura i drugih pogodnosti povezanih s kupnjom/uporabom proizvoda i usluga partnera u sklopu Programa. Tako se uvjeti i način dodjele nagradnih bodova i BONUS eura mogu razlikovati ovisno o partneru Programa, ovisno o kupljenim proizvodima i/ili uslugama, potrošenom iznosu ili načinu plaćanja (gotovina/kartica).

  PARTNER PROGRAMA

  VRIJEDNOST BODOVA I NAČIN SAKUPLJANJA NAGRADNIH BODOVA

  KONZUM

  www.konzum.hr

  Način sakupljanja: provlačenjem MultiPlus kartice na prodajnom mjestu partnera ili upisivanjem broja MultiPlus kartice na KONZUM internetskoj stranici www.konzum.hr.

  • Gotovina, bankovne kartice: 2,75 eura = 1 nagradni bod
  • MultiPlus Bonus proizvodi u Konzumu: za kupnju proizvoda s posebnom oznakom MultiPlus BONUS član sakuplja dodatne BONUS eure istaknute na samom proizvodu, koji se zbrajaju s BONUS eurima ostvarenim na ukupan iznos iste kupnje u Konzumu

  Kada član koristi svoje BONUS eure za kupnju posebno označenih artikala, Konzum mu odobrava dodatan popust na kupnju te se primjenjuje cijena istaknuta na samom proizvodu.

  ZAGREBAČKA BANKA

  www.zaba.hr

  Način sakupljanja: svakim plaćanjem Visa debitnim karticama tekućeg računa u eurima i Mastercard kreditnim karticama Zabe na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji i inozemstvu, jednokratno ili na rate.

  • Visa debitne kartice tekućeg računa u eurima: 9 eura = 1 nagradni bod
  • Mastercard kartice: 5 eura = 1 nagradni bod

  Bodovi, odnosno BONUS euri sakupljaju se za jednokratne transakcije i transakcije obročne otplate. Bodovi se ne dobivaju za podizanje gotovog novca, za sudjelovanje u igrama na sreću (lutrijske igre, igre klađenja, kasina i automata i sl.), rate potrošačkih i gotovinskih kredita te novčane transfere odnosno uplate u korist drugih platnih instrumenata i sl. (npr. uplate na druge digitalne novčanike, kupnja kriptovaluta, brokerske usluge i sl.). U slučaju povrata/storna po kartici oduzimaju se dodijeljeni bodovi, odnosno BONUS euri.

  TISAK, TISAK MEDIA

  www.tisak.hr, www.tisakmedia.hr

  Način sakupljanja: provlačenjem MultiPlus kartice na prodajnom mjestu partnera. Nagradni bodovi se sakupljaju za sljedeće kategorije proizvoda: pića, prehrana, sladoled i smrznuta hrana, higijena i kozmetika, igračke, papirnica i poklon program, elektro pribor i medija, knjige i sezonski asortiman.

  • Gotovina, bankovne kartice: 2,75 eura = 1 nagradni bod

  ABRAKADABRA

  www.abrakadabra.com 

  Način sakupljanja: upisivanjem broja MultiPlus kartice prilikom plaćanja na www.abrakadabra.hr.

  • Gotovina, bankovne kartice: 2 eura = 1 nagradni bod

  SANCTA DOMENICA

  www.sancta-domenica.hr 

  Način sakupljanja: provlačenjem MultiPlus kartice na prodajnom mjestu partnera.

  • Gotovina, bankovne kartice: 2 eura = 1 nagradni bod

  Meblo Trade
  KARE Hrvatska
  Calligaris Zagreb

  www.meblo.hr,www.kare.hr 

  Način sakupljanja: provlačenjem MultiPlus kartice na prodajnim mjestima partnera (Meblo Trade, KARE Hrvatska, Calligaris Zagreb).

  • Gotovina, virmanska uplata, bankovne kartice: 2 eura= 1 nagradni bod

  Kod plaćanja po ponudi/avansu, bodovi se dodjeljuju tek nakon kreiranja računa/otpremnice, odnosno po isporuci robe. Bodovi se mogu prikupljati i za webshop narudžbe kod kojih je odabran način plaćanja pouzećem u prodajnom salonu. Bodovi se ne sakupljaju za proizvode na rasprodaji/outletu.


  Partneri Programa mogu odrediti pojedine proizvode i usluge na koje se ne dodjeljuju nagradni bodovi, odnosno BONUS euri (primjerice za kupnju cigareta, bonova za mobitel, tiskovina, plaćanje režija i sl.) o čemu će članovi Programa biti obaviješteni na prodajnim mjestima partnera Programa.

  Dodijeljeni nagradni bodovi, BONUS euri i druge pogodnosti mogu se oduzeti (poništiti) ako MultiPlusCard i/ili partner Programa utvrde da je član prekršio Pravila Programa i/ili Pravila nagrađivanja i/ii druge uvjete partnera Programa koji se primjenjuju na članove Programa. Dodijeljeni nagradni bodovi, BONUS euri i druge pogodnosti mogu se članu oduzeti (poništiti) i u slučaju kada su mu dodijeljeni pogreškom. Također, partneri Programa imaju pravo oduzeti (poništiti) sakupljene nagradne bodove odnosno BONUS eure za cijeli ili djelomičan povrat iznosa maloprodajne cijene ako član iz bilo kojeg razloga vraća ili zamjenjuje kupljeni proizvod ili uslugu prilikom čije kupnje/ugovaranja je sakupio predmetne nagradne bodove, odnosno BONUS eure. Ako je član u međuvremenu iskoristio oduzete (poništene) BONUS eure, iskorišteni iznos bit će namiren novo dodijeljenim BONUS eurima.

  Osim nagradnih bodova i BONUS eura, članovi Programa mogu stjecati i druge pogodnosti kod partnera Programa, ovisno o potrošačkim navikama članova, dostavljenim dodatnim podacima i iskazanim interesima u okviru Programa. Pogodnosti se dostavljaju članovima poštom ili drugim elektroničkim kanalima (e-pošta, SMS/Viber, mobilna aplikacija, kuponi na blagajni i dr.) na kontaktne podatke koje su članovi naveli prilikom učlanjenja ili naknadno tijekom članstva u Programu. Tako dostavljene pogodnosti imaju jasno definirana pravila iskorištavanja i naznačen datum do kada se mogu iskoristiti kod pojedinih partnera Programa.

  Članovi koji nisu naveli pojedine kontakt podatke prilikom učlanjenja ili naknadno tijekom članstva u Programu moguće neće imati pristup svim pogodnostima Programa, odnosno mogu imati pristup ograničenoj ponudi partnera Programa.

  Partneri Programa kod kojih članovi ne sakupljaju nagradne bodove niti BONUS eure, ali ostvaruju druge pogodnosti Programa Partneri Programa kod kojih je moguće iskoristiti BONUS eure:
 • MultiPlusCard obitelj

  Gdje:
  Sve informacije o vašoj MPC obitelji kao i sve zahtjeve za ulaskom ili izlaskom iz MPC obitelji, promjenom glavnog člana i slično možete pronaći na našoj web stranici, odlaskom na Vaš MultiPlusCard profil i klikom na „Moja obitelj“. Isto vam je dostupno i putem MultiPlusCard aplikacije klikom na „Moji podaci“ pa zatim na „Moja obitelj“.

  Privatnost:
  Ulaskom ili promjenom MPC obitelji, pridruženom članu se prikazuju MPC transakcije i elektronički račun iz Konzum prodavaonica (e-račun) njene/njegove (nove) MPC obitelji odnosno glavnog člana MPC obitelji i drugih pridruženih članova obitelji. Povijest vlastitih MPC transakcija i e-računa članu više nije dostupna. Buduće MPC transakcije i ostvarene pogodnosti, budući e-računi (zajedno s informacijom o članu obitelji na koga se isti odnosi) kao i podaci iz Dječjeg kluba pridruženog člana postaju od ulaska u (novu) MPC obitelj dostupni svim članovima te MPC obitelji. Isti podaci ostaju u MPC obitelji i po izlasku pojedinog člana iz MPC obitelji. Kada novi (dodatni) član ulazi u postojeću MPC obitelj, dobiva uvid u podatke zabilježene unutar te MPC obitelji. Svaki član MPC obitelji može na svoj uređaj preuzeti e-račune dostupne unutar MPC obitelji.

  Pogodnosti:
  Sve pogodnosti članova MPC obitelji bilježe se na zajednički MPC račun (račun glavnog člana), a ulaskom u MPC obitelj Vaše trenutne pogodnosti prenose se na taj isti zajednički račun. Te pogodnosti ostaju u obitelji i po Vašem izlasku iz obitelji. Svaki član obitelji može samostalno i bez ograničenja koristiti sve pogodnosti na zajedničkom računu, uključujući sve BONUS eure.

  Članovi obitelji:
  Obitelj čini glavni član zajedno sa svim (drugim) članovima koji su se pridružili njegovoj obitelji – pridruženim članovima. Član ulazi u obitelj na način da pošalje zahtjev drugom članu za pridruživanjem (koji postaje glavni član). Ako je glavni član već dio postojeće obitelji, član ulazi u njegovu postojeću obitelj. Sve članove obitelji možete vidjeti klikom na www.multipluscard.hr/obitelj. Pojedini član ostaje u obitelji sve dok ne odluči izaći iz obitelji ili dok ga glavni član ne isključi iz obitelji.

  Glavni član:
  Glavni član može u obitelj uključivati dodatne članove te isključivati pridružene članove iz obitelji. Glavni član može, na zahtjev drugog (pridruženog) člana, prenijeti na njega /nju svoju ulogu „glavnog“ člana obitelji. Ako glavni član pošalje zahtjev za pridruživanjem drugom članu MultiPlusCard programa, glavni član i svi (pridruženi) članovi njegove obitelji se pridružuju tom drugom članu (novi glavni član) i njegovoj obitelji. Glavni član izlazi iz obitelji na način da isključi sve pridružene članove iz svoje obitelji. Tko je aktualni glavni član obitelji uvijek možete vidjeti klikom na www.multipluscard.hr/obitelj.

  Pridruženi član:
  Pridruženi član može u svakom trenutku istupiti iz obitelji. U slučaju istupanja, sve pogodnosti ostaju u obitelji i po izlasku iz obitelji. Također, u slučaju istupanja svi podaci pridruženog člana o MPC transakcijama i ostvarenim pogodnostima, e-računi kao i podaci iz Dječjeg kluba ostaju dostupni u obitelji. Ako pridruženi član obitelji pošalje zahtjev za pridruživanjem drugom članu MultiPlusCard programa, ulaskom u novu obitelj automatski izlazi iz postojeće obitelji.

  E-račun:
  Svakom članu dostupni su njegovi e-računi kroz period od 9 (devet) mjeseci. Ulaskom ili izlaskom ili promjenom MPC obitelj, članu će nadalje biti dostupni isključivo njegovi novi e-računi. Član može prije ulaska ili izlaska ili promijene MPC obitelji svoje e-račune preuzeti na svoj uređaj te ih na taj način zadržati. Kod ulaska ili promijene MPC obitelji, članu će biti dostupni i e-računi njene / njegove (nove) MPC obitelji. Izlaskom iz MPC obitelji, e-računi za transakcije učinjene u sklopu MPC obitelji, ostaju dostupni članovima MPC obitelji.


 • Pravila Dječji klub

   1. MultiPlus Card d.o.o. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića 3, OIB 18207737728 (u daljnjem tekstu: MPC) voditelj je programa nagrađivanja vjernosti pod nazivom MultiPlusCard Dječji klub (u daljnjem tekstu: Dječji klub).
   2. Ova Pravila MultiPlusCard Dječjeg kluba (u daljnjem tekstu: Pravila) uređuju odnos MPC-a kao voditelja Dječjeg kluba te svake osobe koja dobrovoljno sudjeluje u Dječjem klubu kao njegov član.
   3. Sve predviđeno za MultiPlusCard Program na odgovarajući se način primjenjuje na Dječji klub. Pravila MultiPlusCard Programa (www.multipluscard.hr/pravila-programa) na odgovarajući način se primjenjuju na Dječji klub, osim ako ovdje nije izričito drugačije određeno.
   4. Pravila privatnosti Dječjeg kluba dostupna su na web-stranici multipluscard.hr/pravila i sadržavaju više informacija o tome kako se obrađuju osobni podaci članova, o zaštiti osobnih podataka, o pravima članova u vezi s njihovim osobnim podacima, o razdoblju čuvanja osobnih podataka i ostale povezane informacije.
   5. Članovi Dječjeg kluba obvezni su se upoznati s ovim Pravilima i ostalim dokumentima na koje se Pravila pozivaju.
   6. Dječji klub namijenjen je isključivo članovima MultiPlusCard Programa, trudnicama i roditeljima maloljetne djece koji članstvom u Dječjem klubu mogu ostvariti dodatne pogodnosti. Roditeljima maloljetne djece, članovima Dječjeg kluba, članstvo u Dječjem klubu prestaje s punoljetnošću djeteta.
   7. Osoba koja želi postati članom Programa obvezna je uredno i čitljivo popuniti pristupnicu za Program (elektroničku) dostupnu na stranici Profil Dječjeg kluba ili na mobilnoj aplikaciji. Osoba koja želi istupiti iz Dječjeg kluba može to učiniti odabirom linka za iščlanjenje iz Dječjeg kluba.
   8. Ova verzija Pravila primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine.
 • Pravila privatnosti Dječji klub

    1. Ovo su Pravila privatnosti (u daljnjem tekstu: Pravila Privatnosti) programa nagrađivanja vjernosti pod nazivom MultiPlusCard Dječji klub (u daljnjem tekstu: Dječji klub).
    2. Donosi ih MultiPlus Card d.o.o. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića 3, OIB 18207737728 (u daljnjem tekstu: MPC) kao voditelj Dječjeg kluba te voditelj obrade vaših osobnih podataka.
    3. Ova Pravila privatnosti uređuju pitanja obrade vaših osobnih podataka te općenito zaštitu vaše privatnosti kao članova Dječjeg kluba. Ova Pravila Privatnosti uređuju isključivo posebnosti Dječjeg kluba, a u ostalom dijelu primjenjuju se Pravila privatnosti MultiPlusCard Programa (www.multipluscard.hr/pravila-programa).
    4. Ako imate pitanja povezana s Pravilima privatnosti, vašim osobnim podacima ili sa zaštitom osobnih podataka, možete se obratiti na e-adresu privatnost@multipluscard.hr.
    5. Ova verzija Pravila privatnosti primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine.
   1. Koje vaše osobne podatke obrađujemo?
    1. Dodatno uz podatke koje ste nam dali te koje prikupljamo u okviru MultiPlusCard Programa obrađujemo one osobne podatke vas i vaše djece koje ste nam dali prilikom pristupanja Dječjem klubu:
     • planirani datum porođaja – u slučaju trudnica
     • datum i godina rođenja djeteta te spol djeteta – u ostalim slučajevima.
    2. Kako ste član i MultiPlusCard Programa i Dječjeg kluba, prilikom vašeg učlanjenja u Dječji klub upotrebljavamo vaše podatke koje ste nam dali za potrebe MultiPlusCard Programa. Ako želite promijeniti neki od tih podataka, molimo vas da ih izmijenite u okviru MultiPlusCard Programa.
   2. Na temelju čega obrađujemo vaše osobne podatke?
    1. Vaše osobne podatke obrađujemo za potrebe Dječjeg kluba, jer su oni nužni zbog vašeg članstva u Dječjem klubu. Ako se ne slažete s načinom obrade vaših osobnih podataka, u svakom trenutku možete istupiti iz Dječjeg kluba sukladno Pravilima Dječjeg kluba (točka 7).
    2. Osim toga, ako ste dali svoju suglasnost, vaše osobne podatke iz Dječjeg kluba upotrebljavamo ujedno i za potrebe MultiPlusCard Programa.
   3. Vaša prava povezana s osobnim podacima
    1. Pravo na povlačenje suglasnosti:

     Suglasnost za obradu vaših osobnih podataka za potrebe MultiPlusCard Programa možete u svakom trenutku povući pristupom na svoj profil koji se nalazi na stranici Profil Dječjeg kluba.

    
 • Opća pravila privatnosti

   1. Osnovni pojmovi
   2. Zaposlenici i ovlaštene osobe naših poslovnih partnera
   3. Ako ste nam poslali prijedlog, pitanje ili prigovor
   4. Kandidati za posao
   5. Pristup vašim osobnim podacima
   6. Prijenos vaših osobnih podataka u treće zemlje
   7. Zaštita vaših osobnih podataka
   8. Čuvanje vaših osobnih podataka
   9. Vaša prava
    
 • Čuvajte svoje pristupne podatke

  • Zašto je bitno čuvati lozinku za pristup MultiPlusCard računu?
   Vaša lozinka omogućava pristup Vašem MultiPlusCard računu, a svatko tko ima Vašu lozinku i podatak o broju MultiPlus kartice, može pristupiti Vašem MultiPlusCard računu. U tom slučaju možete biti izloženi neovlaštenom pristupu Vašim povjerljivim podacima ili eventualnoj zloupotrebi Vaših povjerljivih podataka od strane neovlaštenih trećih osoba

   Što sve omogućava pristup MultiPlusCard računu?
   Vaš MultiPlusCard račun je namijenjen samo Vama kao članu MultiPlusCard programa nagrađivanja vjernosti. Račun sadrži Vaše podatke u okviru MultiPlusCard programa, odnosno podatke koje ste nam dali prilikom Vašeg učlanjenja, kao i one koji su prikupljeni kroz Vaše korištenje MultiPlus karticom, sve sukladno Pravilima programa te Pravilima privatnosti.

   Što je s BONUS eurima?
   Osim pristupa Vašim podacima, kao što su Vaše transakcije, kupovne navike i slično, pristup Vašem MultiPlusCard računu, omogućava i upravljanje svim Vašim ostvarenim uštedama i pogodnostima pa tako i BONUS eurima. To znači da treća osoba ili aplikacija kojoj ste objelodanili svoju lozinku i/ili broj MultiPlus kartice ima pristup Vašem MultiPlusCard računu te može eventualno neovlašteno iskoristiti Vaše BONUS eure.

   Kako se zaštititi?
   Važno je čuvati lozinku svog MultiPlusCard računa i broj MultiPlus kartice. Nemojte spomenute podatke davati trećim osobama u koje nemate povjerenje i/ili pohranjivati u aplikacije trećih strana kojima ne vjerujete, izuzev partnerima Programa kod kojih želite ostvariti pogodnosti u okviru mogućnosti MultiPlusCard programa (npr. Konzum Klik). Ukoliko svoju lozinku i/ili broj MultiPlus kartice objelodanite trećim osobama i/ili pohranite u aplikaciju treće strane, gubite kontrolu nad svojim MultiPlusCard računom te svojim podacima i BONUS eurima kojima raspolažete te se nepotrebno izlažete mogućnosti zlonamjernog i neovlaštenog korištenja Vašeg MultiPlusCard računa.

   Što ako sam već dao lozinku trećoj strani?
   Jednostavno promijenite svoju lozinku kroz svoj MultiPlusCard račun ili kliknite sljedeću poveznicu. Novu lozinku ili broj MultiPlus kartice nemojte dijeliti s trećima osobama niti ju pohranjivati u aplikacije trećih strana koje nisu povezane s partnerima MultiPlusCard programa nagrađivanja vjernosti (više na linku www.multipluscard.hr/partneri).
 • Upotreba kolačića

  • Više o kolačićima

   Ova web stranica na Vaše računalo sprema malenu količinu informacija tzv. kolačića (eng. cookies). Neki kolačići služe da bi web stranica uopće radila, drugi da bi bolje (brže, preglednije ili slično) radila dok treći da bi vlasnik web stranice dobio više informacija o posjetiteljima web stranice.

   Kada pristupate na našu web stranicu, sami odabirete kolačiće koje ste spremni podijeliti s nama kao vlasnicima web stranice:

   Strogo potrebni kolačići To su kolačići koji su nam nužni da bi web stranica uopće radila. Primjerice oni pamte koji je bio Vaš odabir kolačića. Naša web stranica uvijek prikuplja strogo potrebne kolačiće kako bi radila te za isto ne traži Vašu zasebnu suglasnost.

   Analitički kolačići: To su kolačići koji nam pomažu bolje razumjeti način na koji koristite našu web stranicu, sve kako bi ju mogli bolje prilagoditi Vašim potrebama. Primjerice oni pamte kada ste pristupili našoj web stranici, koje naše podstranice ste posjećivali i slično. Naša web stranica prikuplja analitičke kolačiće samo ako ste nam za to dali suglasnost.

   Kako promijeniti odabir?

   Ako želite kasnije promijeniti odabir analitičkih kolačića, isto možete napraviti putem ikone „Postavke za kolačiće“ koja se nalazi na dnu naše web stranice. Klikom na tu ikonu, otvorit će Vam se preglednik gdje možete odabrati kolačiće koje će naša stranica (ubuduće) spremati. Potom je potrebno ažurirati postavke Vašeg internetskog preglednika (ažurirati web stranicu).

   Dodatno, postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Više o tome možete saznati klikom na bilo koji od sljedećih linkova:
 • Osnovne informacije

  Skraćena tvrtka/naziv:
  MultiPlus Card d.o.o.
  Sjedište i adresa:
  HR-10000 Zagreb, Trg Dražena Petrovića 3, 14. Kat.
  Osnovna djelatnost:
  Istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mijenja
  Pravni oblik:
  Društvo s ograničenom odgovornošću
  OIB:
  18207737728
  Matični broj (MB):
  2638541
  Matični broj subjekta (MBS):
  080728574
  Registarski sud:
  Trgovački sud u Zagrebu
  Temeljni kapital:
  663.600,00 EUR, uplaćen u cijelosti
  Godina osnivanja:
  2010. god.
  Predsjednik Uprave:
  Bojan Radlović
  Član Uprave
  Dunja Delić
  Predsjednik Nadzornog odbora
  Uroš Kalinić
  Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka:
  Tel: 01 472 3800
  Email: privatnost@multipluscard.hr
  Žiro račun:
  2360000-1102140009
  Zagrebačka banka d.d., Trg bana Josipa Jelačića 10, HR-10000 Zagreb
  Telefon:
  +385 (0)1 4723800
  Fax:
  +385 (0)1 4723802