Zagrebačka banka

Sve odgovore na financijska pitanja pronađite u Zagrebačkoj banci. Neka ona bude vaš prvi izbor.

Dostupne pogodnosti:


Sakupljanje

Zagrebačka banka daruje bodove koji se pretvaraju u BONUS kune na vašoj MultiPlus kartici za svaku kupnju na prodajnom mjestu u Hrvatskoj, inozemstvu te putem interneta, jednokratno ili na rate, svakog korisnika Visa ili Maestro debitne kartice kunskog tekućeg računa ili Mastercard kartica (Individualna Standardna, Zlatna, Platinum, Student i go!card) učlanjenog u Program. Zagrebačka banka daruje BONUS kune i za uporabu Visa i Maestro debitnih kartica vaših opunomoćenika po kunskom tekućem računu i dodatnih Mastercard kartica.

Plaćajući Zabinim karticama sakupljate BONUS kune od Zagrebačke banke bez potrebe pokazivanja MultiPlus kartice na prodajnom mjestu.
Jedan nagradni bod dobivate za svakih potrošenih:
- 5 kn na Mastercard kartici
- 9 kn na Visa i Maestro debitnim karticama kunskog tekućeg računa

Prilikom plaćanja na prodajnim mjestima nije potrebno pokazati i MultiPlus karticu, nego se BONUS kune sakupljaju automatski. BONUS kune sakupljaju se za jednokratne transakcije i transakcije obročne otplate, a podizanje gotovine nije uključeno u nagrađivanje. Ako kupujete na prodajnim mjestima partnera, Konzuma, Tiska, Tisak medije, Atlasa, F&F-a i u Abrakadabra webshopu te pokažete i MultiPlus karticu, sakupljate višestruke BONUS kune, jer vas nagrađuju i Zagrebačka banka i partner kod kojeg kupujete.

Članovi Programa koji već imaju prijavljen kunski tekući račun Zabe, po primitku nove Visa debitne kartice, koja je zamjena za Maestro karticu, ne trebaju ništa dodatno poduzimati. Automatski će skupljati bodove za kupnje po novoj Visa debitnoj kartici kunskog tekućeg računa kao i do sada po Maestro kartici.


Pogodnosti partnera
Konzum

Konzum svojom bogatom ponudom artikala omogućuje kupnju svega potrebnog za kućanstvo na jednom mjestu.

Zagrebačka banka

Plaćanje karticama Zabe donosi još više BONUS kuna.

Booking.com

Prilika se isplati, rezervirajte smještaj na Booking.com putem Zabinih stranica, jer dobivate povrat od 4 % vrijednosti rezerviranog smještaja.

Abrakadabra

Kupujte iz udobnosti vlastita doma na webshopu Abrakadabra i ulovite najbolje ponude.

Tisak

Ne propustite akciju na kiosku Tiska ili u Tisak media centrima i uštedite.

MEBLOTRADE

Opremite svoj dom vrhunskim namještajem i dekorima renomiranih svjetskih brendova: Villeroy & Boch, Calligaris, Cannubia i Ted Bed.

Kare

Želite li vizualni užitak s neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i asesoarima i imate intenzivnu strast za dizajnom, odaberite Kare!

Poliklinika Aviva

U poliklinici Aviva možete obaviti preglede po promotivnim cijenama.

Sancta Domenica

Sancta Domenica je vodeći hrvatski specijalizirani maloprodajni lanac elektroničkom opremom.

Aquapark Istralandia

Očekuju Vas brojne atrakcije, bazeni, vrhunski animacijski program, bogata gastronomska ponuda i još mnogo toga.