Zagrebačka banka

Sve odgovore na financijska pitanja pronađite u Zagrebačkoj banci. Neka ona bude vaš prvi izbor.

Dostupne pogodnosti:


Sakupljanje

Zagrebačka banka daruje bodove koji se pretvaraju u BONUS kune na vašoj MultiPlus kartici za svaku kupnju na prodajnom mjestu u Hrvatskoj, inozemstvu te putem interneta, jednokratno ili na rate, svakog korisnika Maestro kartice tekućeg računa ili Mastercard kartica (Individualna Standardna, Zlatna, Platinum, Student i go!card) učlanjenog u Program. Zagrebačka banka daruje BONUS kune i za uporabu Maestro kartica vaših opunomoćenika i dodatnih Mastercard kartica.

Plaćajući Zabinim karticama sakupljate BONUS kune od Zagrebačke banke bez potrebe pokazivanja MultiPlus kartice na prodajnom mjestu.
Jedan nagradni bod dobivate za svakih potrošenih:
- 5 kn na Mastercard kartici
- 9 kn na Maestro kartici.

Prilikom plaćanja na prodajnim mjestima nije potrebno pokazati i MultiPlus karticu, nego se BONUS kune sakupljaju automatski. BONUS kune sakupljaju se za jednokratne transakcije i transakcije obročne otplate, a podizanje gotovine, potrošački i gotovinski krediti nisu uključeni u nagrađivanje. Ako kupujete na prodajnim mjestima partnera, Konzuma, Tiska, Tisak medije, Atlasa, F&F-a i u Abrakadabra webshopu te pokažete i MultiPlus karticu, sakupljate višestruke BONUS kune, jer vas nagrađuju i Zagrebačka banka i partner kod kojeg kupujete.


Pogodnosti partnera
Konzum

Konzum svojom bogatom ponudom artikala omogućuje kupnju svega potrebnog za kućanstvo na jednom mjestu.

Zagrebačka banka

Plaćanje Mastercard i Maestro karticama Zabe donosi još više BONUS kuna.

Booking.com

Prilika se isplati, rezervirajte smještaj na Booking.com putem Zabinih stranica, jer dobivate povrat od 4 % vrijednosti rezerviranog smještaja.

Abrakadabra

Kupujte iz udobnosti vlastita doma na webshopu Abrakadabra i ulovite najbolje ponude.

Tisak

Ne propustite akciju na kiosku Tiska ili u Tisak media centrima i uštedite.

MEBLOTRADE

Opremite svoj dom vrhunskim namještajem i dekorima renomiranih svjetskih brendova: Villeroy & Boch, Calligaris, Cannubia i Ted Bed.

Kare

Želite li vizualni užitak s neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i asesoarima i imate intenzivnu strast za dizajnom, odaberite Kare!

Poliklinika Aviva

U poliklinici Aviva možete obaviti preglede po promotivnim cijenama.

Sancta Domenica

Sancta Domenica je vodeći hrvatski specijalizirani maloprodajni lanac elektroničkom opremom.