MEBLOTRADE

U Meblo Trade trgovinama pronaći ćete kvalitetan namještaj i opremu za dom te dobiti personalizirani pristup kupnje uz vrhunske stručnjake.

Dostupne pogodnosti:


Sakupljanje

Nagradne bodove sakupljate u obliku BONUS eura koji su odmah raspoloživi na MultiPlus kartici kod svake kupnje provlačenjem MultiPlus kartice na prodajnim mjestima: Meblo Trade, KARE Hrvatska i Calligaris Zagreb. BONUS euri se sakupljaju i za webshop narudžbe koje odlučite platiti na prodajnom mjestu pouzećem pri čemu provlačite svoju MultiPlus karticu.

Bodovi se ne sakupljaju za proizvode na rasprodaji/outletu, a kod plaćanja po ponudi/avansu bodovi se dodjeljuju tek po isporuci robe.

Neovisno o načinu plaćanja za svaka potrošena 2 eura dobivate jedan nagradni bod.

Iskorištavanje

BONUS eure možete iskoristiti već pri sljedećoj kupnji na jednom od prodajnih mjesta: Meblo Trade, KARE Hrvatska i Calligaris Zagreb.

Za iskorištavanje BONUS eura pokažite MultiPlus karticu ili elektroničku karticu u mobilnoj aplikaciji kod plaćanja na blagajni.


Kuponi

Kuponi s popustima na odabrane artikle u Meblo Tradeu čekaju vas u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard i na internetskoj stranici. Iskoristite ih jednostavno – pokazivanjem ekrana s odabranim kuponom prilikom plaćanja na blagajni u Meblo Trade salonu ili u Meblo Trade webshopu upisivanjem promokoda "MULTIPLUS" u košarici.


Detalje pogledajte u Pravilima nagrađivanja
Pogodnosti partnera
Konzum

Konzum svojom bogatom ponudom artikala omogućuje kupnju svega potrebnog za kućanstvo na jednom mjestu.

Zagrebačka banka

Plaćanje karticama Zabe donosi još više BONUS eura.

Abrakadabra

Kupujte iz udobnosti vlastita doma na webshopu Abrakadabra i ulovite najbolje ponude.

Tisak

Ne propustite akciju na kiosku Tiska ili u Tisak media centrima i uštedite.

MEBLOTRADE

Opremite svoj dom vrhunskim namještajem i dekorima renomiranih svjetskih brendova: Villeroy & Boch, Calligaris, Cannubia i Ted Bed.

Kare

Želite li vizualni užitak s neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i asesoarima i imate intenzivnu strast za dizajnom, odaberite Kare!

Poliklinika Aviva

U poliklinici Aviva možete obaviti preglede po promotivnim cijenama.

Sancta Domenica

Sancta Domenica je vodeći hrvatski specijalizirani maloprodajni lanac elektroničkom opremom.

Croatia osiguranje

Za članove MultiPlusCard programa Croatia osiguranje priprema jedinstvene akcije s osigurateljnim proizvodima.