Hrvatski Telekom je vodeća telekom kompanija u Hrvatskoj i jedina koja pruža puni spektar telekom usluga - usluge fiksne i mobilne telefonije, prijenosa podataka, Interneta i međunarodnih komunikacija

HT

Hrvatski Telekom je vodeća telekom kompanija u Hrvatskoj i jedina koja pruža puni spektar telekom usluga - usluge fiksne i mobilne telefonije, prijenosa podataka, Interneta i međunarodnih komunikacija

Kako možete sakupiti MultiPlusCard bodove kod Hrvatskog Telekoma?

Kako biste sakupljali bodove i za nadoplatu računa na bonove Hrvatskog Telekoma ili Simpa računa, na prijavnici navedite broj računa na bonove Hrvatskog Telekoma ili Simpa računa putem kojeg želite sakupljati bodove. Broj možete prijaviti i na internetskoj stranici: www.multipluscard.hr. Nakon toga sve što trebate učiniti je nadoplatiti odabrani broj i vaši bodovi stižu.

Svakom nadoplatom odabranog Simpa računa ili računa na bonove Hrvatskog Telekoma bonovima u cijenama od 27,50, 55, 110 ili 220 kuna ostvarujete nagradne bodove bez obzira na to gdje ste kupili bon.

Kako sakupiti najviše MultiPlusCard bodova?

Zaba cards
 • Najviše bodova možete sakupiti kada bon kupite u Konzumu i plaćate Mastercard (Individualna Standardna, Zlatna, Platinum i go!card) ili Maestro karticama Zagrebačke banke jer vas tada bodovima nagrađuju i Hrvatski Telekom i Konzum i Zagrebačka banka.

Kako iskoristit svoje MultiPlusCard bodove u Hrvatskom Telekomu?

Sakupljene bodove jednostavno zamijenite za nadoplatu odabranog računa na bonove Hrvatskog Telekoma ili Simpa računa. U svakom obračunskom razdoblju dobit ćete SMS poruku želite li svoje MultiPlusCard bodove zamijeniti za nadoplatu računa na bonove Hrvatskog Telekoma ili Simpa računa. Sve što trebate napraviti je poslati SMS poruku „DA“ na broj 812200 u roku 48 sati i dodatni iznos stiže na vaš račun. Cijena SMS poruke prema broju 812200 se naplaćuje po cijeni SMS poruke tarifnog modela s kojeg je poruka poslana, a dodatni iznos na računu možete iskoristiti za bilo koje usluge Hrvatskog Telekoma.

 • Dodatni iznos na računu možete iskoristiti za bilo koje usluge Hrvatskog Telekoma: pozive, SMS, GPRS…
 • Dodatni iznos na računu dostupan je sve dok ga ne potrošite ili do isteka valjanosti računa
 • Dodatni iznos na računu ne produljuje valjanost korisničkog računa

Za svaku nadoplatu odabranog Simpa računa ili računa na bonove Hrvatskog Telekoma ostvarujete nagradne bodove: za nadoplatu bonom u cijeni od 220,00 kuna tako dobivate 200 bodova, odnosno za svaku 1,10 kn nadoplate računa na bonove dobivate 1 bod.

Svi sakupljeni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koje traje 3 mjeseca. Na kraju obračunskog razdoblja MultiPlusCard vas nagrađuje NAGRADNIM IZNOSOM NA ODABRANOM RAČUNU NA BONOVE HRVATSKOG TELEKOMA ILI SIMPA RAČUNU o čemu ćete biti obaviješteni SMS porukom. Ako kao nagradu ne iskoristite dodatni iznos na računu, na kućnu adresu vam stižu nagradni kuponi.

Kako biste sakupljene bodove pretvorili u DODATNE KUNE NA ODABRANOM SIMPA RAČUNU ili RAČUNU NA BONOVE HRVATSKOG TELEKOMA te ostvarili i druge pogodnosti, potrebno je sakupiti najmanje 150 bodova u jednom obračunskom razdoblju.

Primjer izračuna ostvarenih bodova

Nadoplata računa na bonove Hrvatskog Telekoma ili Simpa računa:
 • Bon 27,50 kn = 25 bodova
 • Bon 55,00 kn = 50 bodova
 • Bon 110,00 kn = 100 bodova
 • Bon 220,00 kn = 200 bodova
Nadoplata računa bonom kupljenim u Konzumu uz plaćanje Mastercard karticom Zagrebačke banke:

Nadoplatili ste račun bonom u cijeni od 110 kuna, koji ste kupili u Konzumu plaćajući Mastercard karticom Zagrebačke banke. U tom slučaju dobili biste bodove od Hrvatskog Telekoma, Konzuma i Zagrebačke banke:

 • Hrvatski Telekom vas nagrađuje sa 100 bodova
 • Konzum vas nagrađuje s 12 bodova
 • Zagrebačka banka vas nagrađuje s 8 bodova
 • Ukupno biste dobili 120 bodova

Trebate li dodatne informacije?

Pitanja Email Info telefon 072 000110

Prijavi se u svoj korisnički račun ili postani član

Imam karticu Želim karticu