F&F je internacionalni modni brand visoke kvalitete, za žene, muškarce i djecu po izvrsnim cijenama.

Naslovnica  >  F&F

F&F

F&F je internacionalni modni brand visoke kvalitete, za žene, muškarce i djecu po izvrsnim cijenama.

Kako možete sakupiti MultiPlusCard bodove u F&F trgovinama?

Bodove sakupljate svakom kupnjom u F&F trgovinama. F&F, Konzum i Modiana imaju zajednički prag. Neovisno o načinu plaćanja, bodove sakupljate kupnjom bilo kojeg artikla. Sve što trebate učiniti je pokazati svoju MultiPlusCard karticu na blagajni pri svakoj kupnji. Bodovi se ne dodjeljuju kod plaćanja poklon karticom.

Svi bodovi koje ste sakupili u Konzumu i Modiani, u F&F trgovinama se zbrajaju do kraja obračunskog razdoblja koje traje 3 mjeseca. Na kraju obračunskog razdoblja MultiPlusCard Vas nagrađuje NAGRADNIM KUPONIMA, koje ćete dobiti na kućnu adresu te drugim pogodnostima.

Kako sakupiti najviše MultiPlusCard bodova?

Zaba cards
  • Dodatne bodove možete sakupiti ako plaćate Mastercard (Individualna Standardna, Zlatna, Platinum ili go!card) i Maestro karticama Zagrebačke banke, jer Vas tada bodovima nagrađuju i F&F i Zagrebačka banka

Kako iskoristit svoje MultiPlusCard bodove u F&F trgovinama?

Sakupljene bodove primit ćete na kućnu adresu u vidu MultiPlusCard nagradnih kupona. MultiPlusCard nagradne kupone možete iskoristiti već pri sljedećoj kupnji na bilo kojem prodajnom mjestu F&F trgovina. Pri plaćanju, predajte blagajnici potpisane nagradne kupone kako bi iznos računa Vaše kupnje bio umanjen za iznos vrijednosti nagradnih kupona.

  • Nagradne kupone možete iskoristiti pri kupnji bilo kojeg artikla
  • Vrijednost kupnje ne može biti manja od iznosa popusta navedenog na nagradnom kuponu
  • Nagradni kuponi mogu se iskoristiti isključivo do isteka roka valjanosti, koji je naveden na samom kuponu

Kod kupnje u Modiani Modiani i u F&F trgovinama vrijede ista pravila sakupljanja bodova kao u Konzumu. Kupujući u Modiani i u F&F trgovinama bodove sakupljate pod sljedećim uvjetima: kad plaćate gotovinom ili čekovima za svake potrošene 4 kn dobivate 1 bod (kako biste ostvarili prvi bod, potrebno je napraviti račun od najmanje 14 kn). Pri plaćanju putem m–kupi usluge Zagrebačke banke te Maestro karticom za svakih potrošenih 6 kuna dobivate po 1 bod, a ostalim karticama (Mastercard kartice Zagrebačke banke, American Express, Diners Club Visa, Visa kartica bankovnog tekućeg računa), 1 bod dobivate za potrošenih 8 kn (kako biste ostvarili prvi bod, potrebno je napraviti račun od najmanje 18 kn).

Konzum, Modiana i F&F imaju jedan zajednički bodovni prag:

pravo na NAGRADNE KUPONE i druge pogodnosti ostvarujete kad sakupljajući bodove na prodajnim mjestima Konzuma, Modiane i u F&F trgovinama sakupite najmanje 350 bodova u jednom obračunskom razdoblju.

Primjer izračuna ostvarenih bodova

Plaćanje gotovinom i čekovima:

Napravili ste račun od 255 kn i platili gotovinom. Od ukupnog iznosa oduzmite 10 i podijelite s 4. Zaokružite na manju vrijednost i dobit ćete broj ostvarenih bodova. U ovom slučaju ostvarili biste 61 bod.

Plaćanje Maestro karticom:

Napravili ste račun od 255 kn kod jednog od partnera i platili Maestro karticom. Od ukupnog iznosa oduzmite 10 i podijelite s 6. Zaokružite na manju vrijednost i dobit ćete broj ostvarenih bodova. U ovom slučaju ostvarili biste 40 bodova.

Ako plaćate Maestro karticom Zagrebačke banke, ostvarit ćete i 8 dodatnih bodova kojima Vas nagrađuje Zagrebačka banka. U ovom slučaju na taj način dobili biste ukupno 48 bodova (40 bodova od partnera kod kojeg ste napravili kupnju i 8 bodova od Zagrebačke banke).

Ukoliko se na tom računu od 255 kuna nalazio i bon za nadoplatu Simpa računa ili drugog računa na bonove Hrvatskog Telekoma u vrijednosti od 110,00 kuna, kad nadoplatite odabrani Simpa račun ili račun na bonove Hrvatskog Telekoma ostvarili biste i 110 bodova kojim Vas nagrađuje Hrvatski Telekom, a ako se na tom računu nalazio MultiPlus mobile bon od 90 kuna ostvarili biste i 112,5 bodova kojima Vas nagrađuje MultiPlus mobile.

Plaćanje Mastercard karticama Zagrebačke banke u Hrvatskoj ili u inozemstvu te putem interneta:

Napravili ste račun u iznosu od 255 kn i platili Mastercard karticom Zagrebačke banke. Navedeni iznos podijelite s 15. Zaokružite na manju vrijednost i dobit ćete broj ostvarenih bodova. U ovom slučaju ostvarili biste 17 bodova.

Ako ste jednak račun napravili na jednom od prodajnih mjesta MultiPlusCard partnera, bodovima Vas nagrađuju i Zagrebačka banka i partner kod kojeg ste kupovali. Na primjer, za iznos od 255 kn plaćen Zabinom Mastercard karticom u Konzumu ostvarujete ukupno 47 bodova jer Vas nagrađuju i Zagrebačka banka i Konzum.

Plaćanje kreditnim karticama (American Express, Diners, Visa, Visa kartica bankovnog tekućeg računa, EC/MC):

Napravili ste račun od 255 kn koristeći jednu od svojih platnih kartica (American Express, Diners Club i dr.) Od ukupnog iznosa oduzmite 10 i podijelite sa 8. Zaokružite na manju vrijednost i dobit ćete broj ostvarenih bodova. U ovom slučaju ostvarili biste 30 bodova.

Ukoliko se na tom računu od 255 kuna nalazio i Simpa bon vrijednosti 110,00 kuna, kad nadoplatite odabrani Simpa račun ostvarili biste i 110 bodova kojim Vas nagrađuje Hrvatski Telekom.

Prijavi se u svoj korisnički račun ili postani član

Imam karticu Želim karticu

Trebate li dodatne informacije?

Pitanja Email 072 000110
Info telefon 072 000110