O nama

Zaštita podataka

Želimo da budete zadovoljni ponudom koju Vam pružamo u sklopu MultiPlusCard programa. Stoga, od velike nam je važnosti naglasiti Vam za što nam točno služe Vaši podaci koje navodite u pristupnici i ostale informacije koje proizlaze iz korištenja pogodnosti MultiPlusCard programa. Detaljan pregled informacija o obradi Vaših podataka u okviru MultiPlusCard programa dostupan je u pristupnici koju svaki član prihvaća.

Koje podatke ćemo koristiti?

Učlanjenjem u MultiPlusCard program koristit ćemo one informacije o Vama i bilo kojem dodatnom korisniku s Vašeg računa koje ste nam dali prilikom prijave u MultPlusCard program te podatke o korištenju Vaše MultiPlusCard kartice kao i podatke o korištenju kreditnih i debitnih kartica Zagrebačke banke.

Kako možemo raspolagati s Vašim podacima?

Vaše podatke možemo razmijeniti samo sa tvrtkama koje sudjeluju u MultiPlusCard programu nagrađivanja korisnika. Popis tvrtki koje sudjeluju u MultiPlusCard programu dostupan je na www.multipluscard.hr.

Za što ćemo koristiti Vaše podatke?

Vaši osobni podaci prikupljaju se za potrebe MultiPlusCard programa. Na primjer, kao članu našeg programa mi ćemo Vam slati nagradne kupone na Vašu kućnu adresu svaka 3 mjeseca. Također, informacije u vezi s korištenjem Vaše MultiPlusCard kartice služe nam kako bismo bolje razumijeli Vaše kupovne navike što će nam pomoći pri slanju posebnih ponuda i drugih informacija o ponudama, proizvodima i uslugama za koje smatramo da bi Vam se svidjeli. Nadamo se da su Vam naši MultiPlusCard postulati jasni, no ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo Vas da nam se obratite na INFO telefon 072 000110. Bit će nam drago pomoći Vam.

Trebate li dodatne informacije?

Pitanja Email Info telefon 072 000110

Prijavi se u svoj korisnički račun ili postani član

Imam karticu Želim karticu