Pravila

Pravila Dječji klub

.pdf
  1. MultiPlus Card d.o.o. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića 3, OIB 18207737728 (u daljnjem tekstu: MPC) voditelj je programa nagrađivanja vjernosti pod nazivom MultiPlusCard Dječji klub (u daljnjem tekstu: Dječji klub).
  2. Ova Pravila MultiPlusCard Dječjeg kluba (u daljnjem tekstu: Pravila) uređuju odnos MPC-a kao voditelja Dječjeg kluba te svake osobe koja dobrovoljno sudjeluje u Dječjem klubu kao njegov član.
  3. Sve predviđeno za MultiPlusCard Program na odgovarajući se način primjenjuje na Dječji klub. Pravila MultiPlusCard Programa (multipluscard.hr/pravila) na odgovarajući način se primjenjuju na Dječji klub, osim ako ovdje nije izričito drugačije određeno.
  4. Pravila privatnosti Dječjeg kluba dostupna su na web-stranici multipluscard.hr/pravila i sadržavaju više informacija o tome kako se obrađuju osobni podaci članova, o zaštiti osobnih podataka, o pravima članova u vezi s njihovim osobnim podacima, o razdoblju čuvanja osobnih podataka i ostale povezane informacije.
  5. Članovi Dječjeg kluba obvezni su se upoznati s ovim Pravilima i ostalim dokumentima na koje se Pravila pozivaju.
  6. Dječji klub namijenjen je isključivo članovima MultiPlusCard Programa, trudnicama i roditeljima maloljetne djece koji članstvom u Dječjem klubu mogu ostvariti dodatne pogodnosti. Roditeljima maloljetne djece, članovima Dječjeg kluba, članstvo u Dječjem klubu prestaje s punoljetnošću djeteta.
  7. Osoba koja želi postati članom Programa obvezna je uredno i čitljivo popuniti pristupnicu za Program (elektroničku) dostupnu na stranici Profil Dječjeg kluba ili na mobilnoj aplikaciji. Osoba koja želi istupiti iz Dječjeg kluba može to učiniti putem obrasca za iščlanjenje iz Dječjeg kluba.
  8. Ova verzija Pravila primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine.

Trebate li dodatne informacije?

Pitanja Email Info telefon 072 000110

Prijavi se u svoj korisnički račun ili postani član

Imam karticu Želim karticu