Vi ste ovdje: Naslovna Novosti

MultiPlusCard cijena od sada kod više partnera!

MultiPlusCard cijena nova je pogodnost za sve MultiPlusCard korisnike. Svaki mjesec, u Konzumu, na kioscima TISKA, u TISAK MEDIA centrima, MODIANI, INTERSPORTU te na abrakadabra.com potražite proizvode na NIŽOJ CIJENI i ostvarite brojne uštede u trenutku kupnje! Svojom kupnjom artiklala na MultiPlusCard cijeni i dalje ostvarujete MultiPlusCard bodove!

Saznajte više!

NAGRADNA IGRA - MultiPlusCard poklanja najbolju godinu života!

Izvučeni dobitnici nagrada!

U nagradnoj igri koja je trajala od 1. do 31.12.2016. godine izvukli smo 11 sretnih dobitnika. Izvlačenje je održano 17.1.2017. Čestitamo svim sretnim dobitnicima i zahvaljujemo na sudjelovanju! Popis dobitnika nagrada možete pogledati ovdje

Saznajte više!

Plus za mene – božićni broj magazina!

MultiPlusCard je izdao treći broj svog lifestyle magazina pod nazivom "Plus za mene". U božićnom broju pronađite savjete kako ukrasiti dom, obaviti kupnju bez stresa, modne prijedloge za hladne zimske dane i nadolazeće blagdane. Magazin donosi i mnoštvo recepata za pripremu blagdanskog stola, mirisnih kolačića i svečanih torti.

U ovom broju MultiPlusCard vam poklanja kupone s popustima za božićne darove koje možete iskoristiti uz svoju MultiPlusCard karticu.

Magazin potražite na prodajnim mjestima Konzuma, Kozma, Tisak media centra i na kioscima Tiska od 6.12.2016.

Saznajte više!

NAGRADNA IGRA - MultiPlusCard poklanja najbolju godinu života!

MultiPlusCard poklanja najbolju godinu života!

MultiPlusCard poklanja najbolju godinu života! U nagradnoj igri koja traje od 1. do 31.12.2016. godine jedan sretnik osvojit će paket u vrijednosti 180.000 kn koji uključuje 60.000 kn za kupnju u Konzumu, 50.000 kn na potrošačkoj kartici ZABE, 20.000 kn za putovanje Atlasom i još 12 vrijednih nagrada. Pripremili smo i vrijedne nagrade za još 10 sretnih dobitnika i zato ne propustite sudjelovati! Izvlačenje dobitnika je 17.1.2017.

Saznajte više!

Jedinstvena pogodnost korisnicima MultiPlusCard kartica - više od 1.000 proizvoda po nižim cijenama u Konzumu!

Uz niže cijene za korisnike Multipluscard-a, kupnja u Konzumu sada se još više isplati

Konzum u svim svojim trgovinama od 6. listopada za korisnike MultiPlusCard kartica uvodi niže cijene za čak 1.000 premium domaćih i stranih proizvoda od kojih su neki sniženi i do 40%. Ova kontinuirana inicijativa pod nazivom MultiPlusCard cijena predstavlja najnoviji iskorak Konzuma i MultiPlusCarda u nagrađivanju vjernosti potrošača.

Na takav način će svakodnevna kupnja u Konzumu, uz sve redovne promotivne ponude, biti još povoljnija za korisnike MultiPlusCard kartice za koje će svaki mjesec biti sniženo 1.000 artikala iz cijelog asortimana, uključujući kruh, mlijeko, meso i mesne delicije, dječju hranu i igračke, kozmetiku, proizvode za čišćenje i ostalo.

Saznajte više!

Plus za mene – novi broj magazina!

MultiPlusCard je izdao drugi broj svog lifestyle magazina pod nazivom "Plus za mene". Kroz bogat i kvalitetan sadržaj na 100 stranica i u ovom broju čitatelji će pronaći korisne savjete, brojne recepte i preporuke za povoljnu kupnju i putovanja. Magazin donosi i reportaže na uvijek važne i aktualne teme poput zdravlja, roditeljstva, sportskih aktivnosti i sličnog.

Novost je i što drugi broj magazina svim čitateljima na dar donosi poklon kupone s popustom. 21 kupon s uštedom za kupnju može se iskoristiti uz MultiPlusCard karticu na prodajnim mjestima: Konzuma, Kozmo drogerija, Tisak medije, Atlasa, Intersporta i na internet stranici www.abrakadabra.com do 26. listopada 2016.

Saznaj više!


77 posto svih korisnika programa vjernosti koristi MultiPlusCard program

Istraživanje agencije Valicon dodatno potvrdilo snagu MultiPlusCard

programa nagrađivanja vjernosti kupaca

Prema posljednjem nacionalnom istraživanju korištenja programa vjernosti, koje je proveo Valicon, MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti apsolutni je broj jedan među 10 najkorištenijih programa vjernosti. Naime, 77 posto svih korisnika programa vjernosti koristi upravo MultiPlusCard program nagrađivanja.

MultiPlusCard partnersku mrežu čine tržišni lideri u svojim djelatnostima kao što su Konzum, Zagrebačka banka, Hrvatski telekom, Allianz, Atlas, Pevec, Kozmo, Tisak, Intersport, Modiana, F&F te najnoviji partner Abrakadabra – internetska trgovina. Svi partneri uz redovnu pogodnost sakupljanja i iskorištavanja nagradnih bodova korisnicima programa nude i dodatne pogodnosti kao što su: posebni popusti na ukupnu kupnju ili pojedine proizvode i usluge, popusti na pojedine kategorije proizvoda ili brendove proizvoda, a koji se kreću i u rasponu do 50% ovisno o partneru programa.

Plus za mene – novi lifestyle magazin od 7. srpnja u Konzum prodavaonicama

MultiPlusCard je izdao prvi broj lifestyle magazina pod nazivom „Plus za mene“.
Na čak 100 stranica sadržaja, možete pronaći brojne korisne savjete, recepte, zanimljive naslove i
shopping stranice sa preporukama za povoljnu i trendy kupnju. Magazin donosi uvijek važne i aktualne teme poput zdravlja, sportskih aktivnosti, uređenja doma, hobi i slično. Svojim lifestyle magazinom MultiPlusCard se nastoji još više približiti kupcima te im pružiti dodanu vrijednost u
obliku kvalitetnog sadržaja kao zahvalu za vjernost koju mu svakim danom poklanjaju.
Svi MultiPlusCard korisnici magazin mogu kupiti od 7. srpnja po cijeni od samo 3,5 kune
ekskluzivno u Konzum i Kozmo prodavaonicama.


U prvom broju doznajte:

 • Gdje otići na godišnji odmor
 • Sve o roštiljanju
 • Neodoljivim ribljim jelima i zalogajima za plažu
 • Ljetnim razonodama za obitelj te mnogim drugim zanimljivim temama.

MultiPlusCard ponovno u finalu izbora za najbolje programe nagrađivanja vjernosti „LOYALTY AWARDS 2015“

loyaltyrewards2015_logo MultiPlusCard program je i ove godine nominiran u finale prestižnog izbora za najbolje programe nagrađivanja vjernosti – „Loyalty Awards 2015“. Riječ je o godišnjem izboru kojeg organizira ugledni britanski časopis „Loyalty“ iz Londona, specijaliziran za praćenje i izvještavanje o svjetskim trendovima na području programa nagrađivanja vjernosti korisnika i marketinga za tržišta Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Cilj ovog natječaja je prepoznati i nagraditi inovativnost i izvrsnost u rastućoj industriji programa nagrađivanja vjernosti u izazovnom poslovnom okruženju današnjeg tržišta za ključne poslovne segmente, uključujući maloprodaju, financijske usluge, turizam, telekomunikacije, primjenu tehnologije i elektronsku trgovinu.

MultiPlusCard program je u užu konkurenciju za nagradu ušao među brojnim prijavama vodećih kompanija i programa nagrađivanja vjernosti i to ponovno u dvije kategorije:

 • Najbolji primjer upravljanja odnosima s kupcima u okviru nagrađivanja vjernosti:
  "Best Use of Customer Relationship Management (CRM) in a Loyalty Environment"
 • Najbolja iskorištenost analitičkih alata i podataka u programu nagrađivanja vjernosti:
  "Best Use of Customer Analytics/Data in a loyalty programme"

Nominacije u uži izbor za „Loyalty Awards 2015“ nagrade još jednom su potvrdile kvalitetu i vjerodostojnost najvećeg programa nagrađivanja vjernosti u zemlji.

MultiPlusCard program pobjednik izbora za najbolje programe nagrađivanja vjernosti „LOYALTY AWARDS 2014"

loyaltyrewards2014_logo MultiPlusCard program nagrađen je u finalu prestižnog izbora za najbolje programe nagrađivanja vjernosti – „Loyalty Awards 2014“. Riječ je o godišnjem izboru kojeg organizira ugledni britanski časopis „Loyalty“ iz Londona, specijaliziran za praćenje i izvještavanje o svjetskim trendovima na području programa nagrađivanja vjernosti korisnika i marketinga za tržišta Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Cilj ovog natječaja je prepoznati i nagraditi inovativnost i izvrsnost u rastućoj industriji programa nagrađivanja vjernosti u izazovnom poslovnom okruženju današnjeg tržišta za ključne poslovne segmente, uključujući maloprodaju, financijske usluge, turizam, telekomunikacije, primjenu tehnologije i elektronsku trgovinu.

MultiPlusCard program je u užu konkurenciju za nagradu ušao između 200 prijava vodećih kompanija i programa nagrađivanja vjernosti i to u čak dvije kategorije:

 • za najbolji program nagrađivanja vjernosti baziran na nagradnim kuponima
  (Best Coupon or Voucher Based Loyalty Programme); i
 • za najbolju inovaciju u industriji programa nagrađivanja vjernosti za kupon lutriju s mogućnošću dobitka popusta od 10% do 90% na cjelokupni iznos kupnje na blagajni Konzuma (Best Loyalty Industry Innovation).

Nominacije na izboru za „Loyalty Awards 2014“ te osvajanje nagrade u kategoriji „Best Coupon or Voucher based Loyalty Programe“ potvrđuju veliku popularnost i uspjeh koji je MultiPlusCard program ostvario ne samo u hrvatskim okvirima već i prema svjetskim mjerilima.

Slažem se

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više