Vi ste ovdje: Naslovna Iskorištavanje bodova Dvostruka vrijednost

Iskorištavanje bodova

Kako iskoristiti bodove

Od sada Vaši nagradni kuponi na odabranim mjestima vrijede dvostruko

Dupli bodovi

 

ŠTO ZNAČI DVOSTRUKA VRIJEDNOST?

To znači da Vaši nagradni kuponi na odabranim mjestima vrijede duplo više! Od sada, u sklopu nove pogodnosti MultiPlusCarda iznos Vaših nagradnih kupona se udvostručuje. Primjerice, ukoliko je iznos Vaših MultiPlusCard nagradnih kupona 20 kn, korištenjem na odabranim mjestima ostvarit ćete 40 kuna u vidu popusta na uslugu ili proizvod.


GDJE NAGRADNI KUPONI VRIJEDE DVOSTRUKO?

Od sada kuponi vrijede dvostruko na sljedećim mjestima:

  • Fitness centar Play - ekskluzivna teretana za Vašu idealnu formu
  • Ghetaldus

KAKO SE POGODNOST ISKORIŠTAVA?

Prilikom rezervacije ili dolaska na prodajno mjesto gore navedenih partnera, potrebno je predočiti svoju MultiPlusCard karticu i uz plaćanje proizvoda ili usluge naglasiti da želite iskoristiti pogodnost dvostruke vrijednosti na način da Vam se račun umanji za dvostruku vrijednost Vaših nagradnih kupona. Ukupan iznos računa mora biti veći od dvostruke vrijednosti nagradnih kupona, a pogodnost se koristi kao umanjenje iznosa računa za pojedinu uslugu ili proizvod.


DO KADA VRIJEDI POGODNOST?

Pogodnost iskorištavanja nagradnih kupona uz dvostruku vrijednost na odabranim prodajnim mjestima može se iskoristiti do datuma označenog na nagradnom kuponu. Za korištenje ove pogodnosti nije moguće zbrajati vrijednost nagradnih kupona različitih osoba. MultiPlusCard nagradne kupone u sklopu ove pogodnosti moguće je iskoristiti samo jednom na prodajnom mjestu za proizvod ili uslugu po Vašem izboru.

Slažem se

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više