Vi ste ovdje: Naslovna Iskorištavanje bodova

Iskorištavanje bodova

Nagradne kupone iskoristite uživajući u bogatoj ponudi, vrhunskoj usluzi i ugodnoj kupnji u bilo kojoj Konzumovoj prodavaonici.
Iskoristite nagradne bodove za nadoplatu svog računa na bonove Hrvatskog Telekoma ili Simpa računa, a dodatne kune potrošite za ugodne razgovore s dragim osobama, dopisivanje ili surfanje internetom.
Odaberite nešto iz bogate ponude multimedijalnih sadržaja i iskoristite nagradne kupone za ono što najviše volite!
Opskrbite se svime što Vam treba za njegu i uljepšavanje te uređenje doma, koristeći nagradne kupone u bilo kojoj Kozmo drogeriji!
Iskoristite nagradne kupone pri odabiru atraktivnih putnih aranžmana iz bogate ponude Atlasa!
Zamijenite nagradne bodove za dodatne kune na svom MultiPlus mobile računu i pričajte najpovoljnije!
Iskoristite svoje nagradne kupone na odabranim mjestima jer za ostvaren iznos dobivate dvostruko veći iznos u vidu popusta.
Potražite širok izbor poznatih domaćih i svjetskih modnih marki s izborom od casual do svečane ili poslovne odjeće i obuće, te modnih dodataka. Koristeći svoje nagradne kupone uživajte u kupnji kroz vrhunsku uslugu.

Iskoristite nagradne kupone i izaberite nešto za sebe u bogato opremljenim prodavaonicama Intersporta koje nude opremu, odjeću i obuću za najviše uživanja u sportu.
Odaberite nešto iz široke ponude Pevec prodajnih centara, iskoristite nagradne kupone i uredite Vaš dom i vrt!
Iskoristite svoje kupone u trgovinama internacionalnog modnog branda dizajniranog u Velikoj Britaniji za žene, muškarce i djecu po izvrsnim cijenama.
Iskoristite svoje nagradne kupone u Farmacia specijaliziranim prodavaonicama koje Vam donose vrhunsku kozmetiku, dodatke prehrani te proizvode za njegu i brigu o zdravlju.
Slažem se

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više