+Plus za mene – novi broj magazina!

Uživajte u zimskim radostima i pripremama za blagdane


Izdvajamo:

48

Morska uvertira u blagdane

  • Zbog ponude specijaliteta s ribama i morskim plodovima koje obožavaju mnogima je upravo badnjak omiljeni dio blagdana. Ako ste u potrazi za inspirativnim novim receptima pravo mjesto su stranice novog Plus za mene magazina.

47

Torte

  • Za kvalitetan početak nove godine uz dobre želje poslužite i komad svečane torte. Ima li boljeg deserta za ovu prigodu od kombinacije finog biskvita i kreme punog okusa? Preporučamo puno čokolade na razne načine te jednu neobične crvene boje i odličnog okusa s biskvitom od cikle i malina.     

46

Orašasto

  • Tijekom blagdana ugodni mirisi šire se iz kuhinja i obavijaju naše domove. Posebnu im čar daju slastice i to one s neodoljivim  orašastim plodovima. Jabuke napunite orasima i lješnjacima s medom, kombinirajte pistacije s čokoladom u finim okruglicama, dodajte orahe u prozračni parfe.  Mi vam donosimo recepte.

45

Nazdravite…

  • … s toplim ili hladnim sezonskim napitcima. Nije potreban niti poseban povod, iako ih zimi ne nedostaje. Napunite čaše svima nečim slatkim i aromatičnim, s alkoholom i puno mirisnih začina. Skuhajte nešto fino i za klince s omiljenom čokoladom.  Magazin potražite na prodajnim mjestima Konzuma i u Tisak media centrima.


Trebate li dodatne informacije?

Pitanja Email Info telefon 072 000110