Plus za meneNovi broj magazina!

U novom broju magazina saznajte kako u trenu očistiti dom za blagdane, zatim se opustite u sauni i dočekajte Novu godinu tip-top sređeni od glave do pete. Proučite odlične recepte koje smo sa sajma donijeli u vaš dom i obradujte svoje voljene super poklonima.


Novi magazin donosi vam još mnogo toga, stoga potražite svoj primjerak od 27.11.2017. na blagajni za samo 3,5 kn uz MultiPlusCard karticu i UZMITE SUPER KUPONE S POPUSTIMA!

Izdvajamo:

Idila vašeg doma

Blagdani su nam pred vratima i sve više vremena posvećujemo uređenju doma. Ovo vrijeme naprosto zove na veselje i zimske mirise u vašem životnom prostoru. Uz našu pomoć ukrasite dom i spremni dočekajte blagdane.

Kremasti zimski kokteli

Budite vrhunski domaćin i razveselite svoje goste odličnim koktelima koji će vas zagrijati u hladnim danima i u trenu vam podići raspoloženje. Fine kombinacije čokolade, vrhnja i aroma sljubljuju se u koktel koji će osvojiti svačije nepce.

Neodoljiva snježna lakoća

Prhki i nježni deserti koji se pripremaju u trenu postat će zvijezde blagdanskih delicija. Bilo da ih pripremate kao samostalne kolačiće ili ukras na torti, puslice će podsjetiti na snježnu atmosferu.

Na Badnjak poslužite najukusnije riblje specijalitete

Namirnica bez koje ne može proći niti jedan predbožićni meni pruža bezbroj mogućnosti pripreme. Svojom lakoćom utažit će apetit, a fantastičnim aromama osvojiti nepce. Ovog Badnjaka svojim gostima pripremite vrhunske delicije.

Magazin potražite na prodajnim mjestima Konzuma i u Tisak media centrima.