Plus za meneNovi broj magazina!

U novom broju magazina pročitajte savjete kako ojačati imunitet za hladnije mjesece koji su pred vama. Saznajte novosti iz modnog izloga, a s receptima za tople juhe, variva, egzotična jela i mirisne slatke pite razveselite svoju obitelj i prijatelje.


Magazin krije još mnoge zanimljivosti, zato zatražite svoj primjerak od 15.09. na blagajni za samo 3,5 kn uz MultiPlusCard karticu i UZMITE SUPER KUPONE S POPUSTIMA!

Izdvajamo:

Bildajte imunitet

Mjeseci pred nama obilježeni su virozama i prehladama koje vrebaju iza svakog ugla. Kako biste ih izbjegli, potreban vam je jak i funkcionalan imunitet. A uz naše savjete bit ćete zdravi i s veseljem dočekati jesen.

Kad zamiriše toplija strana jeseni

Moćni okusi juha doslovno obaraju s nogu, a posebno prijaju u doba godine kada se polako pripremamo za hladnije dane. Pregršt vitamina i minerala skriven u zdjelici vaš će organizam znati cijeniti.

Više od pite

Oku su posebno ugodni deserti koji doista izgledaju poput pravih umjetničkih djela. Voćne pite svojim vas izgledom mogu očarati jednako kao i okusom.

Prva prijateljstva

Prijateljstva su za djecu kao lekcija koja će im, ako je dobro naučena, pomoći u daljnjem životu. Roditelji su tu da im pomognu stvoriti navike koje će im pomoći da lakše stvaraju nova prijateljstva i njeguju ih.

Magazin potražite na prodajnim mjestima Konzuma i u Tisak media centrima.