Plus za mene – novi broj magazina!

Uvijek dobro dođe malo inspiracije za nova jela koja će osvježiti već standardne menije u vašim obiteljima ili za još bogatiji blagdanski stol. Pronađite pregršt ideja u novom broju magazina Plus za mene.


Izdvajamo:

28

Lagana punoća ribljih okusa

  • Malo novih začina i voća koje dosad niste uključivali u riblja jela ili dodatak egzotike poput kokosova mlijeka, učinit će razliku koja se dugo pamti. Svježu ribu potražite u Konzum ribarnicama gdje vas svakodnevno čeka bogata ponuda više od 50 vrsta sezonske ribe.

29

Sočna jela s janjetinom

  • Tradicionalno se u većini naših krajeva za uskrsni ručak, kao glavno jelo, priprema janjetina. Od klasičnog pečenja s krumpirom pa nadalje. Potražite još koju ideju za „prste polizati“ mesni ručak.

30

Posebne juhe za poseban ručak

  • Bogata blagdanska juha s dodatkom kuhanih jaja savršen je početak svečanog obiteljskog ručka. Temeljac od kojeg kreću predloženi recepti je voda u kojoj se kuhala šunka, a tu su i pravi domaći dodaci poput raži, krumpira i bučinog ulja.

31

Navještaj ljeta uz deserte s jagodom

  • Prozračne i lagane slastice s prvim proljetnim voćnim plodovima najbolja su uvertira u nadolazeće ljetne dane.


Magazin potražite na prodajnim mjestima Konzuma i u Tisak media centrima.


Trebate li dodatne informacije?

Pitanja Email Info telefon 072 000110