Dječji klub

Uživajte u mnogobrojnim pogodnostima tijekom odrastanja vaših mališana.

Učlanite se ovdje

Što je MultiPlusCard Dječji klub?

MultiPlusCard Dječji klub namijenjen je trudnicama i roditeljima mališana. Već u prvim godinama života vaše bebe, kad su ljubav, pažnja i njega iznimno važne, MultiPlusCard je uz vas te zajedno sa svojim partnerima putem Dječjeg kluba želi vama i vašem djetetu ponuditi samo najbolje. Znamo da su prehrana, njega i zaštita u najvažnijim godinama odrastanja vaših mališana izrazito važne jer stvaraju čvrste temelje za budućnost i zato ćemo vaše članstvo u Dječjem klubu nagrađivati mnogobrojnim pogodnostima i najpovoljnijom kupnjom proizvoda za vaše mališane.

Kako postati članom Dječjeg kluba?

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa, a kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba, potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program. Ako već jeste član MultiPlusCard programa, popunite pristupnicu za Program (elektroničku) dostupnu na stranici Profil Dječjeg kluba ili na mobilnoj aplikaciji.

Dar dobrodošlice

Za dobrodošlicu u Dječji klub darujemo vam KUPON s kojim u nekoj od mnogobrojnih prodavaonica Konzuma možete odabrati pakiranje Lumpi Premium pelena GRATIS, veličinu koja najbolje odgovara dobi vašeg djeteta. Osim toga darujemo vam i kupon s 15 % popusta na jedan Lumpi proizvod po izboru iz Lumpi ponude pelena, vlažnih maramica, podloga za presvlačenje i kozmetike. Očekuje vas i kupon s 10 % popusta na BABY opremu koji možete iskoristiti na Abrakadabra webshopu! Kupone ćemo vam poslati na kućnu adresu.

Pogodnosti Dječjeg kluba

Za veselu proslavu rođendana vašeg djeteta darujemo vam kupon s 30 % popusta kojim vam omogućujemo povoljniju kupnju igračke po izboru u prodavaonici Konzuma. Rođendanski kupon* šaljemo vam svake godine na kućnu adresu do navršene djetetove šeste godine.

Atraktivna ponuda i povoljna kupnja čeka vas u prodavaonicama Konzuma i kod ostalih naših partnera.

*Pogodnost rođendanski kupon s 30 % popusta na igračku po izboru primjenjuje se od 1. 3. 2021. godine.

*U slučajevima učlanjenja u mjesecu rođendana djeteta rođendanski kupon ostvaruje se u idućoj godini.

POSEBNA CIJENA ZA ČLANOVE KLUBA UZ KUPONE OD 2. 12. DO 15. 12. 2021. • Pravila Dječji klub

  1. MultiPlus Card d.o.o. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića 3, OIB 18207737728 (u daljnjem tekstu: MPC) voditelj je programa nagrađivanja vjernosti pod nazivom MultiPlusCard Dječji klub (u daljnjem tekstu: Dječji klub).
  2. Ova Pravila MultiPlusCard Dječjeg kluba (u daljnjem tekstu: Pravila) uređuju odnos MPC-a kao voditelja Dječjeg kluba te svake osobe koja dobrovoljno sudjeluje u Dječjem klubu kao njegov član.
  3. Sve predviđeno za MultiPlusCard Program na odgovarajući se način primjenjuje na Dječji klub. Pravila MultiPlusCard Programa (multipluscard.hr/pravila) na odgovarajući način se primjenjuju na Dječji klub, osim ako ovdje nije izričito drugačije određeno.
  4. Pravila privatnosti Dječjeg kluba dostupna su na web-stranici multipluscard.hr/pravila i sadržavaju više informacija o tome kako se obrađuju osobni podaci članova, o zaštiti osobnih podataka, o pravima članova u vezi s njihovim osobnim podacima, o razdoblju čuvanja osobnih podataka i ostale povezane informacije.
  5. Članovi Dječjeg kluba obvezni su se upoznati s ovim Pravilima i ostalim dokumentima na koje se Pravila pozivaju.
  6. Dječji klub namijenjen je isključivo članovima MultiPlusCard Programa, trudnicama i roditeljima maloljetne djece koji članstvom u Dječjem klubu mogu ostvariti dodatne pogodnosti. Roditeljima maloljetne djece, članovima Dječjeg kluba, članstvo u Dječjem klubu prestaje s punoljetnošću djeteta.
  7. Osoba koja želi postati članom Programa obvezna je uredno i čitljivo popuniti pristupnicu za Program (elektroničku) dostupnu na stranici Profil Dječjeg kluba ili na mobilnoj aplikaciji. Osoba koja želi istupiti iz Dječjeg kluba može to učiniti putem obrasca za iščlanjenje iz Dječjeg kluba.
  8. Ova verzija Pravila primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine.
  9. Preuzmite Pravila Dječjeg kluba
 • Pravila privatnosti Dječji klub

   1. Ovo su Pravila privatnosti (u daljnjem tekstu: Pravila Privatnosti) programa nagrađivanja vjernosti pod nazivom MultiPlusCard Dječji klub (u daljnjem tekstu: Dječji klub).
   2. Donosi ih MultiPlus Card d.o.o. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića 3, OIB 18207737728 (u daljnjem tekstu: MPC) kao voditelj Dječjeg kluba te voditelj obrade vaših osobnih podataka.
   3. Ova Pravila privatnosti uređuju pitanja obrade vaših osobnih podataka te općenito zaštitu vaše privatnosti kao članova Dječjeg kluba. Ova Pravila Privatnosti uređuju isključivo posebnosti Dječjeg kluba, a u ostalom dijelu primjenjuju se Pravila privatnosti MultiPlusCard Programa (multipluscard.hr/pravila-programa).
   4. Ako imate pitanja povezana s Pravilima privatnosti, vašim osobnim podacima ili sa zaštitom osobnih podataka, možete se obratiti na e-adresu privatnost@multipluscard.hr.
   5. Ova verzija Pravila privatnosti primjenjuje se od 25. svibnja 2018. godine.
  1. Koje vaše osobne podatke obrađujemo?
   1. Dodatno uz podatke koje ste nam dali te koje prikupljamo u okviru MultiPlusCard Programa obrađujemo one osobne podatke vas i vaše djece koje ste nam dali prilikom pristupanja Dječjem klubu:
    • planirani datum porođaja – u slučaju trudnica
    • datum i godina rođenja djeteta te spol djeteta – u ostalim slučajevima.
   2. Kako ste član i MultiPlusCard Programa i Dječjeg kluba, prilikom vašeg učlanjenja u Dječji klub upotrebljavamo vaše podatke koje ste nam dali za potrebe MultiPlusCard Programa. Ako želite promijeniti neki od tih podataka, molimo vas da ih izmijenite u okviru MultiPlusCard Programa.
  2. Na temelju čega obrađujemo vaše osobne podatke?
   1. Vaše osobne podatke obrađujemo za potrebe Dječjeg kluba, jer su oni nužni zbog vašeg članstva u Dječjem klubu. Ako se ne slažete s načinom obrade vaših osobnih podataka, u svakom trenutku možete istupiti iz Dječjeg kluba sukladno Pravilima Dječjeg kluba (točka 7).
   2. Osim toga, ako ste dali svoju suglasnost, vaše osobne podatke iz Dječjeg kluba upotrebljavamo ujedno i za potrebe MultiPlusCard Programa.
  3. Vaša prava povezana s osobnim podacima
   1. Pravo na povlačenje suglasnosti:
    Suglasnost za obradu vaših osobnih podataka za potrebe MultiPlusCard Programa možete u svakom trenutku povući pristupom na svoj profil koji se nalazi na stranici Profil Dječjeg kluba.
  4. Preuzmite Pravila privatnosti Dječji klub