Vi ste ovdje: Naslovna Dječji klub Što je MultiPlusCard dječji klub

Što je MultiPlusCard Dječji klub?

MultiPlusCard Dječji klub namijenjen je Vama, dragi roditelji. Već u prvim godinama života Vaše bebe, kad su ljubav, pažnja i njega iznimno važni, MultiPlusCard je uz Vas te zajedno sa svojim partnerima kroz Dječji klub želi Vama i Vašem djetetu ponuditi samo najbolje.

U prodavaonicama Konzuma možete pronaći bogat izbor proizvoda visoke kvalitete namijenjene prehrani i njezi nježne i osjetljive bebine kože, a članstvo u Dječjem klubu osigurat će Vam još atraktivniju ponudu i povoljniju kupnju!

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa te kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program.

Već prilikom učlanjenja u Dječji klub poklanjamo Vam pakiranje bebe pelena gratis!

Kao članovi Dječjeg kluba ostvarujete pravo i na niz drugih pogodnosti do navršene 6. godine Vaših mališana!

Učlanite se u MultiPlusCard Dječji klub i zajedno sa svojim najmlađima uživajte u pogodnostima i brojnim iznenađenjima koje pripremamo za Vas!

Posebna pogodnost

Novim članovima poklanjamo 50 kn na računu Pčelica!

Svaki novi član koji se učlani u Dječji klub do 1.12.2017. dobiva POKLON KUPON - 50 kn na dječjem štednom računu Pčelica u Zagrebačkoj banci.

Poklon kupon s kojim ćete moći ostvariti ovu pogodnost poslat ćemo na Vašu kućnu adresu u roku 6 tjedana od kad zaprimimo Vaše podatke.
Slažem se

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više