Do 21. 11. 2022. samo u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard zaigrajte BONUS KVIZ u kojem ćete odgovarati na pet zabavnih pitanja. Bitni su točnost, ali i brzina, jer ćemo nagraditi one s najviše točnih odgovora u najmanje vremena.

Želimo vam dobru zabavu!

Svaki tjedan nagrađujemo čak 800 natjecatelja!

Nagrade osvajaju članovi Programa, natjecatelji nagradnog natječaja BONUS KVIZ s najviše točnih odgovora ostvarenih u najkraćem vremenu.

Najboljih 50 natjecatelja osvaja po 500 BONUS kuna, idućih 250 natjecatelja po 100 BONUS kuna, a idućih 500 natjecatelja po 50 BONUS kuna.

Ako ne znate odgovor, iskoristite joker "Pitaj djeda". Odgovor se bilježi kao točan, ali na vaše vrijeme dodajemo 10 sekundi.

KAKO IGRATI BONUS KVIZ

Bonus kviz traje 4 tjedna te svaki natjecatelj može tri (3) puta u jednom tjednu završiti BONUS KVIZ i tako pokušati postići što bolji rezultat. Jedno kolo BONUS kviza traje od ponedjeljka do sljedećeg ponedjeljka do 9 sati. Natjecatelji koji osvoje 500 BONUS kuna u jednom kolu ne mogu sudjelovati u idućim kolima BONUS KVIZA. Svakog ponedjeljka od 9 do 10 sati nije moguće pristupiti kvizu radi nadogradnje sustava.

Natjecatelji kviza koji su osvojili nagradu bit će obaviješteni putem email adrese koju su prijavili u MultiPlusCard program odnosno putem drugih dostupnih kontakt podataka u okviru Programa (Viber/SMS/mobilna aplikacija).

Preuzmite besplatnu MultiPlusCard aplikaciju


 • Pravila nagradnog natječaja „BONUS KVIZ“

  • Članak 1.

   Priređivač

   Nagradni natječaj organizira MULTIPLUS CARD d.o.o. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića 3, OIB 18207737728 (dalje u tekstu: „Priređivač“).
  • Članak 2.

   Svrha

   Ova Pravila određuju uvjete pod kojima pojedinci, članovi Programa, mogu sudjelovati u predmetnom nagradnom natječaju. Svrha samog nagradnog natječaja je kroz zabavu (BONUS KVIZ) i potencijalne nagrade nagraditi članove MultiPlusCard programa koji se koriste mobilnom aplikacijom MultiPlusCard te time ujedno ukazati na prednosti korištenja mobilnom aplikacijom MultiPlusCard.
  • Članak 3.

   Trajanje nagradnog natječaja

   Nagradni natječaj započinje 24. listopada 2022. i traje do 21. studenoga 2022. Nagradni natječaj organizira se i provodi na području Republike Hrvatske. Priređivač zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja natječaja i datuma proglašenja pobjednika.
  • Članak 4.

   Objava pravila nagradnog natječaja

   Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na internetskoj stranici https://www.multipluscard.hr/bonus-kviz i u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard.
  • Članak 5.

   Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju

   U nagradnom natječaju mogu sudjelovati isključivo punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koje su članovi MultiPlusCard programa i korisnici mobilne aplikacije MultiPlusCard. Zaposlenici Priređivača i bilo koje druge tvrtke izravno uključene u realizaciju ovog nagradnog natječaja ne smiju sudjelovati u njemu. Sudjelujući u nagradnom natječaju, natjecatelji prihvaćaju uvjete navedene u ovim Pravilima.
  • Članak 6.

   Način sudjelovanja u nagradnom natječaju

   Natjecatelj sudjeluje na način da odgovori na pet (5) pitanja generiranih nasumičnim odabirom koja su dio BONUS KVIZA u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard. Svaki natjecatelj može tri (3) puta u jednom tjednu završiti kviz i tako pokušati postići što bolji rezultat. Natjecatelju se uzima u obzir samo najbolji rezultat. Sudjelovanje je predviđeno isključivo putem vlastite MultiPlusCard mobilne aplikacije. Za potrebe pristupa BONUS KVIZU svakom natjecatelju dodjeljuje se jedinstvena URL adresa. Rezultat natjecatelja bilježi se putem te jedinstvene URL adrese. Natjecatelj je stoga obvezan pristupati kvizu putem vlastite MultiPlusCard mobilne aplikacije (u suprotnom rezultat neće biti ispravno zabilježen) te dodijeljenu jedinstvenu URL adresu čuvati kao povjerljivu (isključiti je iz objava na društvenim mrežama i slično). Natjecatelj preuzima svu odgovornost za pristup nagradnom natječaju putem svoje jedinstvene URL adrese. Jedno kolo BONUS KVIZA traje tjedan dana, od ponedjeljka do ponedjeljka sa stankom od 9 do 10 sati u kojoj se provodi izmjena pitanja i priprema za novo kolo (1. KOLO 24. 10. od 10 sati do 31. 10. do 9 sati; 2. KOLO 31. 10. od 10 sati do 7. 11. do 9 sati; 3. KOLO 7. 11. od 10 sati do 14. 11. do 9 sati; 4. KOLO 14. 11. od 10 sati do 21. 11. do 9 sati). Svakom natjecatelju mjeri se vrijeme koje mu je potrebno da točno odgovori na svih pet pitanja. Ako natjecatelj ne zna odgovor, može iskoristiti JOKER „Pitaj djeda“. Odgovor se bilježi kao točan, ali na ukupno vrijeme natjecatelja potrebno za odgovor bit će dodano 10 sekundi. Joker se može iskoristiti jednom po svakom igranju kviza, tj. triput tjedno. Natjecatelji koji osvoje 500 BONUS kuna ne mogu sudjelovati u idućim kolima kviza. Natjecatelji koji osvoje 100 ili 50 BONUS kuna mogu sudjelovati i u idućim tjednim kolima nagradnog natječaja. Ponedjeljkom od 9 do 10 sati nije moguće pristupiti kvizu zbog nadogradnje sustava.
  • Članak 7.

   Nagradni fond

   Tjedni nagradni fond natječaja BONUS KVIZ sastoji se od: ● 500 BONUS kuna za prvih 50 natjecatelja s najboljim rezultatima ● 100 BONUS kuna za idućih 250 natjecatelja s najboljim rezultatima ● 50 BONUS kuna za idućih 500 natjecatelja s najboljim rezultatima. Ukupna vrijednost tjednog nagradnog fonda iznosi 75.000,00 kuna, odnosno 9.954,21 euro (1 euro = 7,53450 kuna). Osvojene BONUS kune članovi MultiPlusCard programa mogu iskoristiti isključivo za plaćanje kod partnera programa sukladno Pravilima MultiPlusCard programa (50 BONUS kuna ima vrijednost od 50 kn, odnosno 6,64 eura; 100 BONUS kuna ima vrijednost od 100 kn, odnosno 13,27 eura; 500 BONUS kuna ima vrijednost od 500 kn, odnosno 66,36 eura).
  • Članak 8.

   Dodjela nagrada

   Nakon završetka svakog kola nagrade osvajaju natjecatelji, članovi Programa, koji imaju najveći broj točnih odgovora u najkraćem vremenu. Prvo se gledaju natjecatelji koji imaju najviše točnih odgovora (sve točne odgovore) te se među njima biraju natjecatelji prema najboljem vremenu (što kraće vrijeme potrebno za točne odgovore). Ako na taj način nisu podijeljene sve nagrade, gledaju se oni s jednim pogrešnim odgovorom te se među njima biraju natjecatelji prema najboljem vremenu. Taj se postupak ponavlja dok se ne izaberu svi natjecatelji koji su osvojili nagrade odnosno 800 natjecatelja tjedno. U slučaju da u pojedinom tjednu nema dovoljno natjecatelja, višak nagrada ostat će neraspodijeljen. Natjecatelji kviza koji su osvojili nagradu bit će obaviješteni putem e-adrese koju su prijavili u MultiPlusCard program odnosno putem drugih dostupnih podataka za kontakt u okviru Programa (Viber/SMS / mobilna aplikacija).
  • Članak 9.

   Preuzimanje nagrada

   Dobitnicima će BONUS kune biti dodijeljene na broj prijavljene MultuPlus kartice. Dobitnici 1. kola o nagradi će biti obaviješteni u tjednu 2. kola. Dobitnici 2. kola o nagradi će biti obaviješteni tijekom 3. kola. Dobitnici 3. kola o nagradi će biti obaviješteni tijekom 4. kola, a dobitnici 4. kola o nagradi će biti obaviješteni nakon završetka kviza. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Prijenosom BONUS kuna na naznačenu MultiPlus karticu prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku.
  • Članak 10.

   Ostale odredbe

   Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati natjecatelja za kojeg postoji opravdana sumnja da krši Pravila ovog natječaja ili Pravila MultiPlusCard programa. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju nagradnog natječaja ne odgovaraju za moguću štetu koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti. Odluka Priređivača o svim pitanjima povezanim s nagradnim natječajem, odnosno primjenu ovih Pravila konačna je i obvezuje sve natjecatelje. Priređivač zadržava pravo na izmjenu Pravila ovog natječaja – i to prije početka pojedinog kola. Natjecatelji će o eventualnim izmjenama pravila biti obaviješteni putem internetske stranice https://www.multipluscard.hr/bonus-kviz i u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard.
  • Članak 11.

   Rješavanje pritužbi i valjanost pravila

   Sve pritužbe i reklamacije rješava Priređivač. Natjecatelji mogu svoje pritužbe i reklamacije poslati Priređivaču najkasnije tri dana nakon završetka pojedinog kola, i to putem poveznice https://www.multipluscard.hr/kontakt. U slučaju osnovanih pritužbi Priređivač se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti natjecatelja, odnosno ako je to potrebno, i ostale sudionike. U slučaju spora između Priređivača i natjecatelja ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.
 • Obavijest o obradi osobnih podataka

  MULTIPLUS CARD d.o.o. iz Zagreba, Trg Dražena Petrovića 3, OIB: 18207737728, kao organizator obrađuje vaše osobne podatke za potrebe provedbe nagradnog natječaja. Obrađuju se vaši osobni podaci dostupni u okviru MultiPlusCard programa kao i podaci o rezultatima kviza (točni odgovori, pokušaji, potrebno vrijeme, vrijeme pristupa kvizu). Više informacija o obradi vaših osobnih podataka možete pročitati na www.multipluscard.hr /pravila-programa.